Ahoj, koupili jsme let PRG-EZE s odletem 10.2.2023 a SCL-PRG s odletem 11.3.2023 s přestupem v BCN přímo na stránkách Iberie. Z PRG do BCN se dostaneme s Vuelingem. Navazující dálkový let operuje LEVEL. Nedlouho po tom nám změnili zpáteční let z BCN do PRG tak, že nám teď vychází 40 min na přestup. Počítáme, že ho nestihneme, ale díky nákupu všech letenek od Iberie máme garantovaný přestup, takže jsme změnu potvrdili. (Musela jsem volat na centrálu do Madridu, potvrzení online hlásilo error.) Letenky v této kombinaci Iberia přestala úplně prodávat. Máme se bát storna? Mám trochu obavy bookovat jakýkoliv trek v Torres del Paine, což je ale potřeba dělat hodně dopředu. Díky za názor.   .

Pár dnů po nákupu dálkových letů od LEVEL na stránkách Iberie už nebyli k prodeji, máme se obávat storna?

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, koupili jsme let PRG-EZE s odletem 10.2.2023 a SCL-PRG s odletem 11.3.2023 s přestupem v BCN přímo na stránkách Iberie. Z PRG do BCN se dostaneme s Vuelingem. Navazující dálkový let operuje LEVEL. Nedlouho po tom nám změnili zpáteční let z BCN do PRG tak, že nám teď vychází 40 min na přestup. Počítáme, že ho nestihneme, ale díky nákupu všech letenek od Iberie máme garantovaný přestup, takže jsme změnu potvrdili. (Musela jsem volat na centrálu do Madridu, potvrzení online hlásilo error.) Letenky v této kombinaci Iberia přestala úplně prodávat. Máme se bát storna? Mám trochu obavy bookovat jakýkoliv trek v Torres del Paine, což je ale potřeba dělat hodně dopředu. Díky za názor. 

0

Vůbec nic bych neřešil dokud nepřijde mail. Pro příště bych ani nepotvrzoval jakékoliv změny, protože dokud je nepotrvdite máte do určité míry letenky flexibilní. 

0 Citovat

@badasta - sorry za OT, zatim jsem vubec Patagonii nestudoval, ale i treky "na vlastni pest" je treba bookovat dopredu ci jen ty s pruvodcem? Dik

0 Citovat

@Bič boží: Taky mě to zarazilo, protože před 10 lety byl problém s kapacitou jen ve 2 tábořištích nejbližších k věžím Torres del Paine a samozřejmě s ubytováním v chatách, které byly a asi stále jsou malé. Poblíž spodního okraje údolí vedoucího k věžím je velký hotel a asi velký kemp, takže to hlavní tj. věže se snad dá vidět i bez rezervace dlouho dopředu. Akorát pro pohled na věže nasvícené vycházejícím sluncem je třeba jít za tmy. Zbytek treku W neznám, protože jsem tam byl v době požáru. Našel jsem snad aktuální info tady, ale nechce se mi věřit, že je něco plné dlouho dopředu i teď mimo sezónu: https://worldlyadventurer.com/ca...del-paine/

Jinde v Patagonii se spaním ve vlastním stanu (nebo z půjčovny) problém s velkou pravděpodobností nebude, tak bych doporučil jít když tak jako náhradu pod Fitz Roy a Cerro Torre.

1
3 reakce