Ahoj, chtěl bych si koupit letenku do Bangkoku s Emirates přes Dubaj. Cenově je to OK. Jde mi o to, jestli můžu bez obav koupit letenku přímo na Emirates.com bez využití různých vyhledávačů a rovnou ji zaplatit kartou nebo převodem. Nemáte někdo zkušenost? Předem díky! .

Nákup na Emirates.com

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj,
chtěl bych si koupit letenku do Bangkoku s Emirates přes Dubaj. Cenově je to OK.
Jde mi o to, jestli můžu bez obav koupit letenku přímo na Emirates.com bez využití různých vyhledávačů a rovnou ji zaplatit kartou nebo převodem.

Nemáte někdo zkušenost?

Předem díky!

0

Ahoj , já jsem letěl s Emirates do Thajska již dvakrát, poprvé přes Dubai/Bangkok a letos Dubai/Kuala Lumpur , vždy jsem kupoval přímo na stránkách Emirates.
můžeš bít bez obav. poprvé jsem to řešil převodem ale Emirates si kladlo podmínku aby peníze měly na ůčtu během dvou dnů , proto jsem letos řešil platbu kartou a vše bylo ihned. během chvíle rezervace v e-mailu. pak už jen se odbavit a letět.
Zdeněk

0 Citovat

Buďte naprosto bez obav. Letenka může mít i lepší cenu než u prodejců, navíc si můžete vybrat delší stopover v Dubaji nebo jinde, kde budete přestupovat, protože se vám nabídnou různé kombinace odletůa příletů. Takže doporučuji.

0 Citovat

Tak díky za odpovědi! Nevěděl jsem, jestli tam není nějaké omezení z hlediska plateb, ale zdá se že vše je OK. Jde mi také o údajnou možnost v rezervaci, kde můžu zažádat o Dubai Connect, protože budu mít při letu tam přestup více než 8 hodin (konkrétně 9h 55 min). Ceny se mi zdají o něco málo lepší než ve vyhledávačích.

Dodávám, že letím z Prahy, takže Rail&Fly nevyužiji.

0 Citovat

Já měl zato, že je to podle počtu hodin (resp. pro Economy Class musím mít transit více než 8 hodin). Je pravda, že jsem nečetl všechny podmínky.

0 Citovat

Ahoj,

rád bych se zeptal taky na jednu otázku.
Jde mi o StopOver nabídku.

Z Emirates stránek jsem pochopil, že se jedná o balíček, který mi může zajistit "prodloužení" mezipřistání a prohlídnout si dubaj (včetně ubytování, atd.).
Letíme do Vietnamu a na cestě zpět, bych se tu rád zdržel (řekněme na 2 dny) a prohlédl si město, musím si tedy tento balíček opravdu pořídit? Myslím tím, zdali si opravdu toto musím dokoupit jako službu/produkt navíc? Nebo jsou i jiné cesty jak si prodloužit mezipřistání?

Moc díky za help, radu.

VaS smiley

0
5 reakcí