Zdravím, Do Bangkoku nám zavazadla dorazily s denním zpožděním, kolik můžeme po Etihadu požadovat? Máme PIR dokument, účtenky nás bohužel schovávat nenapadlo... Díky za jakoukoliv radu! .

Etihad - zpožděná zavazadla

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Zdravím,

Do Bangkoku nám zavazadla dorazily s denním zpožděním, kolik můžeme po Etihadu požadovat? Máme PIR dokument, účtenky nás bohužel schovávat nenapadlo...

Díky za jakoukoliv radu!

0

Neriesi sa toto s poistovnou co vam robila cestovko?

0 Citovat

Ahoj, resila jsem v roce 2013 zpozdena zavazadla na Sri Lanku a Etihad vyplacel za 2 dny - 2x40 USD na osobu.Tedy za dve zavazadla a dva dny 80USD. Obratila jsem se mailem na pobocku v Bratislave a vse mi ochotne vyridili.
Tady posilam, co chteli dolozit.
· Boarding passes for the said flight – Boarding kartičky na váš let
· Booking confirmation or print out of the electronic ticket – Vytlačenú rezerváciu alebo číslo lístku
· Baggage tags or baggage claim checks – Lístočky za batožinu
· Copy of passport – Fotokópiu vašich pasov
· PIR – Property Irregularity Report
· Bank details including IBAN/IBIC - Číslo účtu vrátané IBAN/IBIC

0 Citovat

Jeste jsem nasla, ze po mne dodatecne nejake uctenky chteli. Dolozila jsem oskenovane nejake sotva citelne papirky a nikdo to neresil.

0 Citovat

Z toho mám právě největší strach, protože mám jen pár účtenek za pár šušňů a pak jeden za platbu kartou naopak v obrovske výši, navíc z o týden pozdějšího data.. 40 dolarů ale zní fajn, stojí to za to vyřizování.. Díky za info! smiley

0 Citovat

Ahoj.

Mame aktualni se zavazadly z Prahy pres Berlin a Abu Dhabi do Jakarty.
Zazavazla neodjela ani z Prahy dle vyjadreni cloveka v Jakarte. Dostali jsme kompenzaci asi 1000 czk na prvni den,ci dny? Vix z nich beslo dostat. Mame PIR dokument a dle sledovani zasilky v tomto dokumentu melo zavazaflo odejit 28.2 z Prahy. Dneska uz nam to ukazuje let 29.2. Z Prahy a 29.2.odlet zavazadla z Berlina do Abu Dhabi. Na co mame narok a lze neco vic pro doruceni zavazadla udelat? V Jakarte maji nase cislo a adresu hotelu,jen nechcem o zavazadla uplne prijit. Zavzadla jsou pojistena u AIG,ale je otazka jak lze uplatnit tuto ztratu u nich....diky za rady a napady.

0 Citovat

Ahoj,

batoh Etihad dodal po sedmi dnech dovolene a nic se neztratilo a neznicilo. Nyni uz dva tydny pokracuje pisemna komunikace ohledne vyse kompenzace ze strany Etihad. Budeme informovat,jak jsme dopadli.
Jinak letenky jsme koupili pres Student Agency a slecnu/pani z reklamacniho jsme kontaktovali behem pobytu,ze se nam ztratilo zavazadlo a jejich "aktivni
spoluprace byla velice prumerna/podprumerna.Jeji odpoved byla takova,ze mame resit ztratu zavazla primo s Etihadem. Mohla aspon dotycna napsat email na ktery je muzeme kontaktovat,ale zatim tato spoluprace se SA byla z jejich strany spis podprumerna.

0
6 reakcí