Ahoj! Neházejte na mě šutry, jestli se ptám na něco, co se tady už milionkrát řešilo. Já to tady nenašel, takže bych se rád zeptal: Pokud si zpáteční letenku koupím sám a ne přes nějakýho zprostředkovatele, lze pokaždý dodatečně měnit datum nebo dokonce i místo návratu? Případně, jakej je postup? Napíšu letecký společnosti, s jakou letím a oni mně nabídnou volný alternativy s poplatkama za změnu? Dík za info. .

Změna data a místa návratu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj!
Neházejte na mě šutry, jestli se ptám na něco, co se tady už milionkrát řešilo. Já to tady nenašel, takže bych se rád zeptal:
Pokud si zpáteční letenku koupím sám a ne přes nějakýho zprostředkovatele, lze pokaždý dodatečně měnit datum nebo dokonce i místo návratu? Případně, jakej je postup? Napíšu letecký společnosti, s jakou letím a oni mně nabídnou volný alternativy s poplatkama za změnu?
Dík za info.

0

To zalezi od letenky (booking class). Niektore maju take restrikcie, ze nie je mozne nic zmenit, ine (zvacsa drahsie) su viac flexibilne a je mozne ich aj zrusit. Pozri si to u svojej leteckej spolocnosti, ci je to pri tvojej triede mozne.

0 Citovat

Dík. A nemáš náhodou zkušenost s United Airlines?

0 Citovat

Osobnu skusenost nemam, ale opat je otazka, ci mas economy alebo economy flexible. Skus sa prihlasit na united.com -> Reservations -> Change/view existing reservation. Tam by malo byt viac info o tom, ci a za kolko mozes menit letenku.

0
3 reakce