Zdravím, za 3 dny letíme do Thajska z Prahy s 2 přestupy. Celkem jsou to 3 různé letecké společnosti, ale letenky byli kupovány dohromady. 2 letecké společnosti již umožnili provést on-line check in a výběr sedadla. Poslední to umožňuje 24 hodin před odletem. Není mi ale jasná jedna věc. Když provedu on-line check in, musím pak ještě v Praze na běžnou přepážku, nebo stačí jít na ten samoodbavovací kiosek a odevzdat zavazadla na té společné „Baggage drop-off“ přepážce? A kufry se odbaví až do cílové destinace? Jde mi o to, že budu na letišti pravděpodobně dlouho před odletem a běžné přepážky se otevírají až 2 hodiny před odletem. Mockrát děkuji za informace, hledal jsem všude možně ale nenašel jsem konkrétní odpověď. .

On-line check in a zavazadla

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Zdravím,

za 3 dny letíme do Thajska z Prahy s 2 přestupy. Celkem jsou to 3 různé letecké společnosti, ale letenky byli kupovány dohromady.

2 letecké společnosti již umožnili provést on-line check in a výběr sedadla. Poslední to umožňuje 24 hodin před odletem.

Není mi ale jasná jedna věc. Když provedu on-line check in, musím pak ještě v Praze na běžnou přepážku, nebo stačí jít na ten samoodbavovací kiosek a odevzdat zavazadla na té společné „Baggage drop-off“ přepážce? A kufry se odbaví až do cílové destinace? Jde mi o to, že budu na letišti pravděpodobně dlouho před odletem a běžné přepážky se otevírají až 2 hodiny před odletem.

Mockrát děkuji za informace, hledal jsem všude možně ale nenašel jsem konkrétní odpověď.

0

Můžeš kamkoliv, kde tě budou chtít odbavit. Baggage drop by měl stačit.

0
1 reakce