Zdravím, na podzim(říjen) se chystíme do Chicaga a našli jsme si letenky z Vídně do Chicaga a zpět přímým letem. Vyhledávač na těchto stránkách mi vyplivnul čtyři nabídky ceny dle toho jak je určena letecká společnost. U některých píše že jsou to Uniter Airlines, u druhých Austrian Airlines a u některých jsou letenky kombinované. A tak se chci zeptat zda vzít ty levnější letenky když se jedná o jeden a ten samý let. Jediná změna kterou sem si všiml že levnější letenky mají dokoupení dalšího odbaveného zavazadla vyšší o cenu kterou bych zaplatil při koupení těch dražších letenek (cca 500kč). Díky za rady  .

Dvě společnosti na jeden let

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Zdravím,
na podzim(říjen) se chystíme do Chicaga a našli jsme si letenky z Vídně do Chicaga a zpět přímým letem. Vyhledávač na těchto stránkách mi vyplivnul čtyři nabídky ceny dle toho jak je určena letecká společnost. U některých píše že jsou to Uniter Airlines, u druhých Austrian Airlines a u některých jsou letenky kombinované.

A tak se chci zeptat zda vzít ty levnější letenky když se jedná o jeden a ten samý let. Jediná změna kterou sem si všiml že levnější letenky mají dokoupení dalšího odbaveného zavazadla vyšší o cenu kterou bych zaplatil při koupení těch dražších letenek (cca 500kč).

Díky za rady smiley

0

Ano, jedna se o stejny let, ktery prodava nekolik spolecnosti v eamci skupiny. Vyberte si tedy cenu, ktera vam vyhovuje nejvic. My ted napr. leteli letem operovanym Deltou, tez letenky prodavaly KLM, ČSA a AirFrance.

0 Citovat

Dobrý večer,

na skyscanneru jsem našel zpáteční letenku s jedním přestupem od Air France, kde jednu cestu z části zajišťuje Vietnam Airlines při cestě do Vietnamu a zpáteční let zajišťuje Vietnam Airlines a Czech Airlines. Pokud tedy tuto letenku koupím a nestihnu díky zpoždění prvního letu přestup, tak mi je letecká společnost povinná zajistit příští let do cílové destinace? Pokud ano, u jaké společnosti ji mám nárokovat, u té co let zpozdila? Jakou roli při zpátečním letu hraje Air France (let AF1383 ), když oba lety zaštiťuje Vietnam a Czech Airlines? Nejsem zkušenej cestovatel, proto se raději ptám. Díky

0 Citovat

Je to na jedné letence, tedy případná zpoždění vždy musí kompenzovat aerolinka. Nárokujte u té aerolinky, u které si koupíte letenku, tedy AF.

0 Citovat

Ach ten Skyscanner... Vyvaruj se tomu, pokud nejsi zkušený cestovatel ;)

Přestupy zde https://www.cestujlevne.com/blog...na-letisti

0
4 reakce