Ahoj všem, mám na Vás zkušenější pár dotazů a budu rád, když mi někdo poradí. S přítelkyní poletíme v říjnu do Thajska trasou Praha - Moskva - Bangkok s Aeroflotem. Máme koupený letenky, ale nevíme co s check-inem jestli ano nebo ne, případně jak to funguje. Jde o to, že mi to stále na emailu přípomínají, abych provedl check-in, což by nebyl problém, mít je příruční zavazadlo, ale jelikož budeme mít i kufry, tak mi přijde check-in předem zbytečný...na letišti stejně budeme muset na odbavení kufrů...pokud provedeme check-in online a dostaneme palubní lístek se sedadly apod. tak na letišti máme jít znova na přepážku s odbavením? U přepážek vydávají palubní lístky taky, tak proč dělat online check-in předem? Zase na druhou stranu, abychom nepřišli na přepážku a neřekli nám, že je problém, že jsme check-in neprovedli...vždycky jsme letěli jen s příručním zavazadlem nebo ze začátku s cestovkou, tak jsme toto neřešili, ale poprvé poletíme i s kuframa, tak v tom máme trochu zmatek . .

Thajsko - check-in ano nebo ne?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj všem, mám na Vás zkušenější pár dotazů a budu rád, když mi někdo poradí. S přítelkyní poletíme v říjnu do Thajska trasou Praha - Moskva - Bangkok s Aeroflotem. Máme koupený letenky, ale nevíme co s check-inem jestli ano nebo ne, případně jak to funguje. Jde o to, že mi to stále na emailu přípomínají, abych provedl check-in, což by nebyl problém, mít je příruční zavazadlo, ale jelikož budeme mít i kufry, tak mi přijde check-in předem zbytečný...na letišti stejně budeme muset na odbavení kufrů...pokud provedeme check-in online a dostaneme palubní lístek se sedadly apod. tak na letišti máme jít znova na přepážku s odbavením? U přepážek vydávají palubní lístky taky, tak proč dělat online check-in předem? Zase na druhou stranu, abychom nepřišli na přepážku a neřekli nám, že je problém, že jsme check-in neprovedli...vždycky jsme letěli jen s příručním zavazadlem nebo ze začátku s cestovkou, tak jsme toto neřešili, ale poprvé poletíme i s kuframa, tak v tom máme trochu zmatek smiley. A ještě jeden dotaz - když jsme letěli do Maroka, tak jsme museli vyplnit jakýsi lístek o vstupu (název hotelu, co tam budeme dělat apod.), ale opět bylo skrz cestovku, takže nám to letuška rozdala v letadle a byl klid, ale jak to funguje u Thajska? Také je potřeba na letišti vyplnit něco podobného a kde to najdeme? Už v letadle nebo to máme hledat až po příletu kdesi v hale smiley.

0

ziadne stresy, online checkin je dobrovolny, kludne mozes az na letisku vsetko vybavit. Takisto aj imigracne papieriky, bud ich rozdaju v lietadle, alebo na teba pockaju po prilete pred imigrackou

0 Citovat

A co si takhle nejprve něco přečíst? Například:
http://cestujlevne.com/rady-tipy/odbaveni-na-letisti/

0
2 reakce