Zdar. Chcel by som sa spýtať, či niekto z vás nemá Eurowings Visa alebo MasterCard platobnú kartu. Bookujem si totiž jednu letenku aj s bicyklom a ak by som to zaplatil tou ich kartou, tak budem mať prepravu bicykla zadarmo. Inak si účtujú až 170€. Poslal by som na účet peniaze za letenku + 50€ naviac za pomoc  .

50€ pre majiteľa Eurowings Visa alebo MasterCard

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Zdar. Chcel by som sa spýtať, či niekto z vás nemá Eurowings Visa alebo MasterCard platobnú kartu. Bookujem si totiž jednu letenku aj s bicyklom a ak by som to zaplatil tou ich kartou, tak budem mať prepravu bicykla zadarmo. Inak si účtujú až 170€. Poslal by som na účet peniaze za letenku + 50€ naviac za pomoc smiley Ďakujem.

0

Je to možné, ale jsem u mBank, má nejhorší směnný kurs. Jinak je to kreditka Master Card.

0 Citovat

smiley mBank smiley Myslím, že kolega měl na mysli co-brandované kreditky Eurowings od Barclaycard/Barclays Bank.

0 Citovat

No jo, musí to byť Eurowings. Takéto:

alebo

0 Citovat

Omlouvám se, špatně jsem to pochopil.

0 Citovat

Nekde jsem cetl, ze udajne muzete mit problem, pokud nemate s sebou kartu, se kterou bylo placeno. Ale realne po me v Evrope nikdy kartu nechtel. Tak je to snad jen kec.

0 Citovat

No mne sa to už práveže stalo v Prahe, keď som letel na Sri Lanku s FlyDubai. Platil som to svojou kartou ale potom som si zrušil účet v banke a kartu odovzdal a potom pri check-ine mi ju konktrolovali. Mal som spravenú iba fotokópiu spoločne aj s mojim pasom a pustili ma našťastie. Aj keď zo začiatku robili problémy, že ma nemožu pustiť do lietadla ale mal som naštudované ich podmienky, takže potom prišiel nejaký manažér a ten ma pustil smiley

U Eurowings to ale vyzerá, že sa to tak nedá a musím byť majiteľom tej karty... smiley Takže si asi za bicykel budem musieť zaplatiť. Skúšal som si tú kartu narýchlo vybaviť ale web majú iba po nemecky a podľa prekladača to vyzerá tak, že to je iba pre ľudí, ktorí majú adresu a existujúci účet v banke v Nemecku...

0
6 reakcí