Ahoj, chtěl bych koupit k vánocům přítelkyni kufr, nějaký nejlépe holčičí (růžový ), kvalitní, tak aby co nejvíce využil rozměrů prirucaku. Něco už jsem na netu hledal ale moc se v tom nevyznám, nikdy jsem tohle ještě nekupoval, tak jsem se chtěl zeptat ještě tady. Nebo kdyby vás napadl ještě jiný dárek tak můžete nadhodit všem moc děkuju za případný rady, snad to sem aspoň trochu patří. .

Kufr pro přítelkyni

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, chtěl bych koupit k vánocům přítelkyni kufr, nějaký nejlépe holčičí (růžový ), kvalitní, tak aby co nejvíce využil rozměrů prirucaku. Něco už jsem na netu hledal ale moc se v tom nevyznám, nikdy jsem tohle ještě nekupoval, tak jsem se chtěl zeptat ještě tady. Nebo kdyby vás napadl ještě jiný dárek tak můžete nadhodit smiley nevím jestli kufr celkove není az moc praktický dárek, abych to pak ještě neměl doma zlý. smiley všem moc děkuju za případný rady, snad to sem aspoň trochu patří.

0

Jak často cestuje? Kolik chceš investovat? Každopádně se drž max rozměru 50x40x20 cm, ať nemáš problémy napříč aerolinkami.

0 Citovat

Nemám právě moc představu kolik něco kvalitnějšího stojí, používat ho bude asi takhle, tak 3x do roka někam letadlem a zbytek jednou za týden busem nebo autem do Prahy na školu. Řekneme cena tak 2-3-4?k

0 Citovat

Tady je třeba jeden ve výprodeji od Burtonu http://bit.ly/2eQerWD. Ale má 25cm tloušťku, což ti na Ryanair stačit nebude, jinak jo. Burtony mají celoživotní záruku.

Kvalitní kufr jede od těch 2 tisíc po 10, ten je však na celý život smiley

0
3 reakce