Ahoj cestovatele, Znate Soylent, Manu? Je to jidlo v prasku, kdy Vam to ma dat veskere potrebne ziviny v instantni forme. Dle me idealni na cestovani, kdy nemusite akutne hledat ruzne zdroje obzivy. Obsahuje to prasek v pytlicich a olejicek v lahvicce. Letim zanedlouho do Moskvy a Sanghaje. A muj dotaz je, kdyz si to zabalim s sebou (olej urcite do check-inu), prasek do jakyhokoliv zavazadla, jaka je sance, ze si rikam o prusvih? Nejaky takovy prasek v pytlicich a olejicek vlahvickach si asi trochu o problem rika, nebo ne? Jaka je sance, ze si budou myslet ze prevazim nejake drogy?? Co na to skenery? Diky moc za tipy! .

Jidlo v prasku - MANA do Ruska a Ciny? Prusvih?

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Ahoj cestovatele,

Znate Soylent, Manu? Je to jidlo v prasku, kdy Vam to ma dat veskere potrebne ziviny v instantni forme. Dle me idealni na cestovani, kdy nemusite akutne hledat ruzne zdroje obzivy.

Obsahuje to prasek v pytlicich a olejicek v lahvicce.

Letim zanedlouho do Moskvy a Sanghaje.

A muj dotaz je, kdyz si to zabalim s sebou (olej urcite do check-inu), prasek do jakyhokoliv zavazadla, jaka je sance, ze si rikam o prusvih? Nejaky takovy prasek v pytlicich a olejicek vlahvickach si asi trochu o problem rika, nebo ne?

Jaka je sance, ze si budou myslet ze prevazim nejake drogy?? Co na to skenery?

Diky moc za tipy!

0

Tak tohle maximálně jako humanitární pomoc a to jen nepříteli.

To už je snad lepší vybírat popelnice, nebo si chytit čerstvou krysu než se živit tímto.
I když v té Moskvě očekávej u popelnic početnou konkurenci.

0 Citovat

Proč by měl být problém?
Tekutina nebude v kabině, prášek neznamená automaticky, že je to nějaká droga. Když bude prášek v origo obalu, nebo origoobal bude přibalen, tak bych se nebál.

0 Citovat

Myslím si, že to problém nebude.
Spíš si kladu otázku proč?
Měl jsem tu čest navštívít jak Šanghaj, tak i Moskvu.
Obě města jsou rájem jídla, láká vás na každém rohu.
Zvlášť noční Šanghaj, její uličky a street food. To je taková krása a navíc dobrota. To vše za pár korun.

0 Citovat

Tak proč ne, dneska někdo baští raw, jinej je bretharián, tenhle prostě baští asi jenom Manu.

0 Citovat

Manu vozím celkem pravidelně, při cestě do St Petersburgu bez problémů, naposled jenom na Berlín Schoenefeld (let v rámci EU) chtěli otevřít příruční zavazadlo a ptali se, co v tom je. Jestli ten skener dokáže odhalit nějaké organické látky, nebo to byla namátková kontrola, to netuším. Jinak je to spíš taková záložní potravina, dost často netuším, jak to v destinaci bude vypadat z hlediska cen, četnosti supermarketů apod. smiley

0 Citovat

Podle mě naprosto v pohodě. Teď jsem byla na Filipínách a vezla jsem si v kufru instantní kaši (na snídaně) jen v papírovým sáčku bez krabice. Akorát mi to pak v hostelu v Cebu objevila myš smiley

0 Citovat

Beriem si Manu so sebou VIE-SAW-BEY, súčasťou balenia sú aj flašky s olejom. Podľa výpočtu by mala flaška obsahovať 98ml tekutiny, bohužiaľ to na nej nie je nikde uvedené. Ako mám riešiť túto situáciu?

Ďakujem za odpovede.

0 Citovat

Ideálně asi koupit flaštičky, na kterých to bude uvedené, a přelít (například v IKEA je prodávají po 4 kusech za pár kaček)

0
8 reakcí