Zdravím! Za 14 dnů odletám na 2 týdny na Hawaii, při cestě tam mám 7 hodinové mezipřistání v Portlandu. Chci se zeptat, byl někdo v tomto městě, stojí za to z letiště vůbec vylézat a jet na řekněme 5 hodin do centra? Případně pokud máte v US takovýto delší mezipřistání už s odbavenými kufry až do cílové destinace, nezdržují vás nějak speciálně, když se vracíte zpět na letiště k dalšímu odletu? Děkuji za odpovědi. .

Mezipřistání v Portlandu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím! Za 14 dnů odletám na 2 týdny na Hawaii, při cestě tam mám 7 hodinové mezipřistání v Portlandu. Chci se zeptat, byl někdo v tomto městě, stojí za to z letiště vůbec vylézat a jet na řekněme 5 hodin do centra? Případně pokud máte v US takovýto delší mezipřistání už s odbavenými kufry až do cílové destinace, nezdržují vás nějak speciálně, když se vracíte zpět na letiště k dalšímu odletu? Děkuji za odpovědi.

0

Hele, a není jednodušší než si zakládat profil kvůli jedné otázce si spíš přečíst tohle fórum? Na podobné otázky se tu odpovídalo už asi milionkrát.

0 Citovat

Portland je příjemné město s kompaktním centrem u řeky. Městská doprava z centra na letiště funguje dobře, jezdí tam česká tramvaj. Cesta trvá ca. 30 minut. Letiště Portland je relativně malé letiště s dobrou orientací.
Stačí si vyhledat na internetu více informací o Portlandu.

0
2 reakce