Ahoj, poprve jsem si poridil dve letenky, ktere na sebe navazuji zvlast od dvou firem. Jak je to s odbavenym zavazadlem, poslou mi ho az do te posledni lokace, nebo si ho musim vyzvednou a znovu ho odbavit na tom letisti mezi tim? Letim konkretne do Bangoku s prestupem v Colombu. Diky :) .

Dvě letenky a odbavene zavazadlo

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj, poprve jsem si poridil dve letenky, ktere na sebe navazuji zvlast od dvou firem. Jak je to s odbavenym zavazadlem, poslou mi ho az do te posledni lokace, nebo si ho musim vyzvednou a znovu ho odbavit na tom letisti mezi tim? Letim konkretne do Bangoku s prestupem v Colombu. Diky :)

0

Kiwi..? Nezapomeň si udělat vízum a na Srí Lance nepočítej s tím, že by se zavazadlo přeložilo a budeš rád, pokud ti včas dorazí na pás, aby ses stihl odbavit na další let.

0 Citovat

Nn. Pres airleriolinky vse. Měl jsem koupenou letenku na 4 tydny na Sri lanku, ale nechci se tam nudit, tak jsem si dokoupil na 2 tydny do Thajska. No na prestup mam nejake tri hodiny. Ale chapu dobre, ze si budu muset udelat vizum, jen abych si odbavil zavazadlo a hned na to mi ho uzavrou , takze az se vratim za 2 tydny z Thajska do Colombo, tak uz bude nepouzitelne?

0 Citovat

A musíš s sebou na ten výlet do Thajska odbavovat zavazadlo? Jen s příručním bys to měl o dost jednodušší...

0 Citovat

Jedu do Thajska i na Sri lanku, jak na vylety, tak na plaze, takze vsechno nenarvu jen do prirucniho :-/ ale koukam, ze vizum na sri lanku by melo byt double entry, takze ho vyuziju i pak, ted jen doufat v casny prilet a ta ty 3 hodky by se to melo stihnout, nebo mate nekdo pomalejsi zkusenosti s letistem v Colombu? :D

0 Citovat

toto si sa mal pytat predtym ako si kupil tu dalsiu letenku do Thajska... teraz uz ti mozeme tak povedat 50:50

0 Citovat

Tak první věc je s kým letíš. Někdy není problém odbavit zavazadla až do té cílové destinace. Hlavně když máš tolik času, tak sis měl dát rezervu jeden den. Každopádně teď už nic neuděláš a budeš doufat, že vše klapne. Přinejhorším celou dobu budeš na Srí Lance.

0 Citovat

Do Colomba Ukranian airlines a do Thajska Sri lanka airlines. Taky neocekavam, ze budou tyhl dve firmy nejak kooperovat Jo byla to zbrkla blbost, ale jak rikas, nejde o zivot, kdyztak zustanu mesic na Sri Lance, urcite se tam taky zabavim :)

0
7 reakcí