Ahoj, má někdo zkušenost s nákupem zájezdu pres https://www.thomascook.com/ ? S dotazem na jejich podporu mi bylo řečeno, že bez UK adresy a UK karty nelze u nich nakupovat a jediná možnost pro nás v ČR je osobní návštěva pobočky v UK. Neřesil někdo něco podobného? Jsou tam na listopad zajimavé termíny na Kubu do Iberostaru, na ktere se nedá ani přes německé stranky Neckrmana dostat.Děkuji za tip, pokud to již někdo řešil.Mirek .

Thomas Cook UK pobočka nakup přes internet

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Ahoj, má někdo zkušenost s nákupem zájezdu pres https://www.thomascook.com/ ? S dotazem na jejich podporu mi bylo řečeno, že bez UK adresy a UK karty nelze u nich nakupovat a jediná možnost pro nás v ČR je osobní návštěva pobočky v UK. Neřesil někdo něco podobného? Jsou tam na listopad zajimavé termíny na Kubu do Iberostaru, na ktere se nedá ani přes německé stranky Neckrmana dostat.

Děkuji za tip, pokud to již někdo řešil.

Mirek

0

Jaký konkrétně Iberostar?

0 Citovat

IBEROSTAR Playa Pilar

Cuba, The Cayos, Cayo Guillermo

0 Citovat

V listopadu koupíš týden za 550-570,- EUR. Nebude to levnější poskládat s letenkou a transferem?

0 Citovat

Tohle vychazi cca na 1200 (cca 36k) liber osoba 14dni i s letenkou z manchestru na letsite 40min transferem od hotelu. Eventualni priskok z Prahy je cca za 2500kc. Nejaky tip na kombinaci letenky? Nejsem proti ani zustat treba 3 dny v Havane po priletu nebo na odlet a zbytek v holetu na druhe strane.

0 Citovat

Britové si toto hlídají strašně. S českou kartou mi nejde zaplatit ani posilka přes internet. A u adresy musíš doložit min. tří měsíční výpis ( zvlášť u cizinců ), takže ani toto neobejdeš.

0 Citovat

Poskládej to, letenka, týden na Cayos, pár dní v Havaně a i s přískoky a letem z D, B, nebo NL budeš na méně penězích a dopřeješ si více rumu, cigaros a chicas:-)

0 Citovat

Muzu poprosit kde si nasel ten hotel za tech 600euro? Nenasel sem to za min jak tyden za dva za 1800euro.

Díky :)

PS: obejit se to da tak ze doletis primo do anglie a koupis to za cash osobne na pobocce, to mi radil jejich helpdesk :)

0 Citovat

vrátili jsme se z Kuby na konci cervna. Jsi skutecne presvedcen o tom, ze chces zrovna na Playa Pilar? Ten pristup do vody tam nic moc. Myslim ze kolem Cayo coco jsou hezci hotely i plaze :D

Ale jen tak mimochodem, manzelka si Cayo coco vydupala zaradit do nasi cesty a pak mi uprimne rekla, ze si mysli, ez to byla nejzbytecnejsi cast. Ale pokud vam jde ciste o pobytovku, tak bych asi vybral neco s vetsi hezci plazi....

0
8 reakcí