Ahoj , vždycky jsem letěl např. do Bulharska stim že jsem si koupil letenku a na přepážce v praze jsem ukázal pouze pas a dali mi letenku...Ted letim do australie , koupil jsem letenku přes letušku s finnairem a na email mi přišli asi 3 zprávy... Nějaký textový soubor, Barevné pdf s lety atd..Co mam vytisknout? Nemáte někdo fotku jak vypadají eletrkonciké letenky? Díky .

Jak fungují letenky?

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj , vždycky jsem letěl např. do Bulharska stim že jsem si koupil letenku a na přepážce v praze jsem ukázal pouze pas a dali mi letenku...

Ted letim do australie , koupil jsem letenku přes letušku s finnairem a na email mi přišli asi 3 zprávy... Nějaký textový soubor, Barevné pdf s lety atd..

Co mam vytisknout? Nemáte někdo fotku jak vypadají eletrkonciké letenky? Díky

0

Stejně jako třeba do toho Bulharska to funguje všude ve světě. Tisknout nemusíš nic, ale je dobré udělat si printscreen na mobilu. V některých zemích chtějí vidět letenku při vstupu na letiště a pak stačí ten mobil. Jo a na přepážce ti nedali letenku, ale palubní vstupenku (boarding pass).

0 Citovat

Jedine kde po me zatim chteli videt letenku byla Indie & Istanbul, jinak litam jen s pasem (vlastne s obcankou), dopredu nic neresim..

0
2 reakce