Ahoj všichni! Mám urgentní dotaz a prosbu! Je někdo, kdo v příštím týdnu (vzhledem k časovému posunu od neděle 14. ledna) letí z Prahy do Mexico City, na mezinárodní letiště Benita Juareze? Pokud ano, co nejdříve mě prosím kontaktujte na oja.fiddler@gmail.com anebo na tomto foru. Potřeboval bych, aby mi ten dotyčný přivezl kopie nějakých, pro mě důležitých dokumentů (osoba z mého příbuzenstva by mu je předala v Praze). Čekal bych na jeho přílet na letišti v Mexico City a tam si je od něj převzal proti odměně 200 mexických pesos nebo českých korun, záleží na něm / ní. Díky moc! Ondřej .

Urgentní prosba!!! Let Praha - Mexico City, odměna jistá!!!

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Ahoj všichni! Mám urgentní dotaz a prosbu! Je někdo, kdo v příštím týdnu (vzhledem k časovému posunu od neděle 14. ledna) letí z Prahy do Mexico City, na mezinárodní letiště Benita Juareze? Pokud ano, co nejdříve mě prosím kontaktujte na oja.fiddler@gmail.com anebo na tomto foru. Potřeboval bych, aby mi ten dotyčný přivezl kopie nějakých, pro mě důležitých dokumentů (osoba z mého příbuzenstva by mu je předala v Praze). Čekal bych na jeho přílet na letišti v Mexico City a tam si je od něj převzal proti odměně 200 mexických pesos nebo českých korun, záleží na něm / ní. Díky moc! Ondřej

0

Ahoj. My priletime 20.1. a budeme tam od 3:40 do 7:30. Ak to pre teba nie je neskoro, tak ti kludne tie dokumenty vezmem.

0 Citovat

Ahoj Andreo, moc díky za nabídku. Ideální by bylo, kdybych ty dokumenty dostal ještě v příštím všedním týdnu, ideálně kolem 17. ledna, toho 20. už je dost na knap, ale i o to bych stál, pokud by se nikdo další neozval. Toto téma tedy ještě neuzavírám pro ostatní, kdyby sem někdo letěl ještě dříve, tak se prosím ozvěte.

0 Citovat

Andreo, nakonec jsem sehnal někoho, kdo sem letí dřív. Ale děkuji Ti moc za ochotu! Srdečně zdravím! Ondřej

0 Citovat

Ondro, nevim jestli se ti to uz do Mexika doneslo. Ale slecna Hluskova to neda, zasekla se v Pakistanu.

0 Citovat

dost dobrý:-)

0 Citovat

Letím 7.2

0
6 reakcí