Dobrý den,chtěla bych poprosit o zkušenosti s následující situací.Mám od října koupené letenky s Wizzairem na květen. Dnes jsem náhodou koukla na svůj účet na stránkách Wizzairu a zjistila jsem, že změnili lety s možnostmi accept, rebook a refund. Vzhledem k tomu, že na email oznámení změny nepřišlo a na účtu na stránkách Wizzairu nelze dohledat, kdy ke změně došlo, nevím, jestli je nějaký termín, do kdy změnu musím akceptovat. Aby se nestalo, že teď potvrdím změnu, ale let je mezitím vyprodaný a budeme se točit dokola. Má někdo zkušenost s podobnou situací? .

Wizzair změny letu

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o zkušenosti s následující situací.

Mám od října koupené letenky s Wizzairem na květen. Dnes jsem náhodou koukla na svůj účet na stránkách Wizzairu a zjistila jsem, že změnili lety s možnostmi accept, rebook a refund.

Vzhledem k tomu, že na email oznámení změny nepřišlo a na účtu na stránkách Wizzairu nelze dohledat, kdy ke změně došlo, nevím, jestli je nějaký termín, do kdy změnu musím akceptovat. Aby se nestalo, že teď potvrdím změnu, ale let je mezitím vyprodaný a budeme se točit dokola. Má někdo zkušenost s podobnou situací?

0

Zkus pohledat i ve spamech / reklamach.

0 Citovat

Spamy jsem překontrolovala jako první :-) ale kde nic, tu nic. A zkusila jsem tedy odkliknout "accept changed flights" a znovu se načetla stejná stránka bez nějaké změny. Tak nevím, jestli nějaká chyba v jejich systému? Status to hlásí "confirmed".

0 Citovat

skor napis o aky sa jedna let a datum. prip. si pozri original mail a nove casy ked si vyhladas ten isty datum na strankach wizzair. Prip. si zavolaj na lokalne cislo

https://book.wizzair.com/en-GB/u...ule_change

0 Citovat

Tak vyřešeno - díky tonic za číslo, mi se podařilo najít jen nějakou jinou linku, přes kterou se nešlo dovolat. Ta tvoje fungovala.

Tak do emailu to příjde až kratší dobu před odletem.

Jde o linku Wroclaw - Keflavik - Wroclaw, let měl být 16./23.5., posunuli to (zatím :-o) 14./21.5.18.

Akorát budu muset přebookvat ubytko a auto. No a doufat, že to ještě několikrát nezmění. Nechce se mi s ubytováním a autem čekat až 14 dní před odletem.

0 Citovat

toto je take to "tajne" cislo, ktore posielaju len v emaily o zmene letu

0 Citovat

Ještě jednou díky.

A nějaké zkušenosti kolikrát tak změní nějaký let? To je asi věštění z křišťálové koule,co?

Mám zatím nalítáno malinko, zpoždění už jsem řešila, ale změnu ne.

0 Citovat

mne osobne u Wizzair asi len 2-3x zmenili let, ale vzdy len raz v tej rezervacii. Za sebou mam 30 letov s Wizz.

0
7 reakcí