Ahoj, mame rezervaci vienna - dauha - bangkok a zpet v dubnu. Mozna se nam nepodari mit hlidani pro mimco 8 mesicu a muselo by letet s nami.. A mel bych dotaz. Letenky pro me a manzelku jsou Economy (T) - ja jsem silver u one world.Jak se da pridat mimco? Pas mame..Kolik nas to bude stat?Online moznost nevidim tudiz je potreba volat na qatar linku?Diky za info.. Letime za v dubnu ale tak nejak potrebuji vedet moznosti. .

Qatar airways - pridani mimina 8mesicu do existujici rezervace? je mozne? ano ci ne?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj, mame rezervaci vienna - dauha - bangkok a zpet v dubnu. Mozna se nam nepodari mit hlidani pro mimco 8 mesicu a muselo by letet s nami.. A mel bych dotaz. Letenky pro me a manzelku jsou Economy (T) - ja jsem silver u one world.

Jak se da pridat mimco? Pas mame..

Kolik nas to bude stat?

Online moznost nevidim tudiz je potreba volat na qatar linku?

Diky za info.. Letime za v dubnu ale tak nejak potrebuji vedet moznosti.

0

Oslovte prodejce, ten jediný vám umožní spravovat rezervaci.

0 Citovat

Zalezi jestli chcete pro dite vlastni sedadlo (u 8 mesicu pochybuju) nebo ho povezete na kline - kazdopadne Vam tam dite prida akorat OTA ktera spravuje rezervaci - QR ti reknou maximalne cenu, ale budes to muset zaplatit pres prodejce, jak pise Dave..

Ja jsem premyslel ze vezmu sveho 10ti mesicniho syna & zenu na Pattayu s tim QR C, nicmene dostal jsem od zeny stopku, nejak se ji nechce brat takhle male dite do Thajska (coz respektuju)..
0 Citovat

Ahoj, prodejce je prave qatar, ja to kupoval pres qatar www stranky..

0 Citovat

Takhle malé mimčo bude sedět na klíně během vzletu a přistání. Technicky vzato neubere sedadlo a s QA letí zadarmo. 

Neumím přímo říct kontakt na lidi v Praze. Ale napiš email (ať nevoláš draze do a Kataru). Zmiň číslo rezervace a fakt, že chceš mimčo. Určitě to nebude problém. 

Spousta věcí jde upravovat i přímo v rezervaci na stránkách Qatar Airways. Takže když jsi kupoval letenku nepřímo, můžeš to zkusit i tak. 

Honza 

0 Citovat

Ak je letenka kupovana priamo u QR,tak sa da volat na ceske cislo:   +42 - (0) 296181812  (09:00 - 18:00 Monday to Saturday.) komunikcia v anglictine, je to presmerovane na call centrum v Polsku

0 Citovat

Ahoj, diky za info a zkusim to pozjistovat.

0 Citovat

Ahoj, diky za info a zkusim to pozjistovat.

0
7 reakcí