Zdravím,máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem letenek? Nabízí teď slevu 200,-/osoba/let pří zadání promo kódu RADOST200. Proto by mě zajímaly vaše zkušenosti. :)Díky!  .

Letenkylevně.cz

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

15 reakcí

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem letenek? Nabízí teď slevu 200,-/osoba/let pří zadání promo kódu RADOST200. Proto by mě zajímaly vaše zkušenosti. :)


Díky! 
0

Odborně se tomu říká hejling. Od slova hejl.

0 Citovat

Docela koukam, ze letenky uz prodava i Mlada Fronta. Treba k nim clovek dostane i noviny zdarma:-)

0 Citovat

@cali, takže nebrat? Porovnával jsem to samozřejmě s originálníma cenama u aerolinek a opravdu by se to mělo vyplatit. (Nedávají 200,- slevu z navýšené ceny)

0 Citovat

Zkus to porovnat se skyscanner

0 Citovat

Napíšu to jinak. Opravdu tě 200,-Kč vytrhne? Kup to tam, kde si myslíš, že v případě problému se o tebe postarají a nebudeš mít problém. Proč je třeba nekoupíš tady? Ty dvě stovky rozdílu možná stojí za informace a rady, které se tady dozvíš... Mám k tomuto webu haldu připomínek, leccos se mně nelíbí a chtěl bych dělat jinak. Ale chodím sem, rád si tu pokecám s místními cestovateli, načerpám informace a nedělá mně problém občas koupit letenku, kterou bych si samozřejmě dokázal obstarat levněji. Ale pak bych možná neměl kde dávat svá moudra, smát se příspěvkům padrina, usmívat se nad příspěvky Mikira atd.

0 Citovat

Ceny +/- stejné, po započtení promokódu u letenkylevně samozřejmě nižší. 


@cali, napsal jsi to hezky, samozřejmě to tak také beru. Nicméně plánujeme větší okruh (cca 6 letenek na osobu, 3 lidi = 3600,- celková úspora ), takže celková úspora bude  větší než jen 200,-, kvůli tomu bych to neřešil. A jelikož bohužel nemám neomezené finanční zdroje a cestuji co nejvíce lowcost, tak je jasná volba.


Díky za rady, šlo mi hlavně o tom jeslti to nejsou nějací známí odborníci

0 Citovat

cali napsal(a):

Odborně se tomu říká hejling. Od slova hejl.

Asi tak :)

0 Citovat

Zkusil jsem tam zadat nějaký let do Vietnamu:
Cestujlevně: 14796

Student Agency: 14786

Student Agency proklikem z Momondo (kde to byla první nabídka seriozního prodejce): 14596
LetenkyLevne po slevě :14886

Takže žádná sleva se u LL nekoná... Překvapují mě ovšem ty rozdíly u různých nabídek od SA, kde to po prokliku z Momonda najednou nachází lepší ceny (stejné hledání v anonymním okně hází ceny vyšší)


0 Citovat

Nejaky chudak se snazi napakovat na Davove podnikani peknym clickbaitem - videl jsem tyhle stranky cca 2 mes dozadu a ceny k placi.. :) Ale v zemi kde se najde dost blbcu aby si kupovali letenky pres kiwi.com je klidne mozne ze si sve zakazniky najdou i oni.. :)

0 Citovat

Zajímalo by mě, jak moc letenkylevne.cz jsou hrozný. Koukal jsem na letenku pres skyscanner a cena přes mytrip.com za 1600, přes letenkylevne za 1800 a například přes SA za 4500. Tak by mě docela zajímalo srovnani třeba s dalším pochybnými OTA jako mytrip, gotogate, lucky2go a podobném. Za tuhle cenu bych to možná řešil přes mytrip, to riziko za to možná i stojí. Pokud by ovšem letenkylevne byly lepší, tak bych ty 200 obětoval. 

Plus zda má třeba někdo konkrétní zkušenost. Nejsem si tím jistý, ale co jsem tak pochopil z ceníku, tak pokud třeba letecká společnost zruší let, tak si automaticky vezmou 490 kč + poplatek za refundaci. Tím pádem předpokládám, že i taková změna času od letecky společnosti bude také zpoplatněna. 

0 Citovat

A kolik to stojí u aerolinky? 

0 Citovat

Je to čínská aerolinka a nejde to najít na stránkách aerolinky, takže nejsem o moc chytřejší :D

0 Citovat

Pokud je rozdíl v desítkách procent, tak to zřejmě vyhledávač nebyl schopen najít, rozhodně to ale nenabízí za dvojnásobnou cenu. Možná je tarif určen pro Amadeus, zkoušel jsi letušku?

Letenkylevne je česká firma spadající pod Mladou Frontu, kterou nedávno snad odkoupil Křetínský s Tkáčem. Cílem je cesta podobná Kiwi, něco jako rychlý agregátor nízkých cen.

Nějakých nekalých praktik bych se u nich rozhodně nebál, díky snadné dostupnosti ČOI a jiných orgánů.

0 Citovat

Jo super díky za info. Aktuálně už tu cenu nabízí i SA/Letuska/Pelikan.

0 Citovat

Levné letenky - http://tonzes.com/flycz.htm Profesionální a proklientský přístup, ochota a rozumné ceny. 

0
15 reakcí