Zdravim, mozno tady budu za totalneho magora, ale pres jaky vyhledavac muzu najit (tusim ze se to vola) hlidaciho psa, ze mi budou pravidelne chodit nabidku podle mych konkretnich parametru na mail? Nic take neexistuje? Doted jsem mel za to, zeto najdu hned vsade, ale nikde to nevidim  .

hlidaci pes

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

7 reakcí

Zdravim,

mozno tady budu za totalneho magora, ale pres jaky vyhledavac muzu najit (tusim ze se to vola) hlidaciho psa, ze mi budou pravidelne chodit nabidku podle mych konkretnich parametru na mail? Nic take neexistuje? Doted jsem mel za to, zeto najdu hned vsade, ale nikde to nevidim smiley

vdaka za vsechny reakce,
roman.

0

Vím, že něco takového má skyscanner.cz Vyhledáš si požadovaný let a pak zaškrtneš, že chceš zasílat upozornění o změně ceny letu. To pak chodí max. jednou denně na mail. Jsem to kdysi zkoušel, ale ty pohyby byly v řádech jednotek, max. desítek korun.

0 Citovat

Ja poznam http://www.airfarewatchdog.com ale skusenost s tym nemam.

0 Citovat

kupoval jsem před časem letenky na http://www.mytrip.com/ a po registraci mi to nabídlo možnost "hlídacího psa" na zvolenou oblast. Dokonce si jich můžeš zadat i několik. Chvilku jsem si nechal hlídat něco v karibiku a jednou týdně přišel mail, že zatím nic neodpovídá mým požadavkům. Ale dal jsem tam hodně nízkou cenu, tak možná to bylo tím. Pak jsem to zrušil.

0 Citovat

Tohle umí a využívám kayak.com - ale není to nic, co by ti našlo echt vykutálenou letenku. Spíš to využívám pro sledování aktuálních cen na trhu.

0 Citovat

Trošku podobný dotaz. Nedaří se mi na cestujlevne.com udělat hlídače letenek. Vyberu si v jednoduchém meníčku co chci sledovat a kliknu na vytvořit. Přijde mi potvrzovací link na můj mail pro vytvoření hlídače. Poté co na link kliknu, tak mi to skočí na stránky cestujlevne.com a napíše mi, že hlídač byl úspěšně vytvořen. Bohužel, ale žádný hlídač se nekoná a maily nechodí :' (

díky za pomoc

0 Citovat

Jirko, mrkni do složky spam na seznamu a přesuň jeden mail tažením do klasické složky s maily. Koukám, že ti notifikace odesíláme v pořádku, takže bude problém tady.

0 Citovat

díky, některé věci nedojdou hned. Bylo to v hromadných.

0
7 reakcí