Zdravíčko lidi, chtěl bych si najít letenky za přijatelné ceny všude možně, jenže nevím, jak na to? Snažím se procházet různé stránky, číst tipy a sám zkoušet vyhledávače všude možně. Ale musí být přece lepší způsob, jak na to! Nenašel by se někdo, kdo by se podělil o znalosti a zkušenosti? Napište, jak levné letenky vyhledáváte vy, jaké nástroje k tomu využíváte, co se vám kdy podařilo ulovit a s čím jste byli nejvíce spokojení.  .

Vyhledávače letenek a jak na to

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

5 reakcí

Zdravíčko lidi, chtěl bych si najít letenky za přijatelné ceny všude možně, jenže nevím, jak na to? Snažím se procházet různé stránky, číst tipy a sám zkoušet vyhledávače všude možně. Ale musí být přece lepší způsob, jak na to! Nenašel by se někdo, kdo by se podělil o znalosti a zkušenosti? Napište, jak levné letenky vyhledáváte vy, jaké nástroje k tomu využíváte, co se vám kdy podařilo ulovit a s čím jste byli nejvíce spokojení. smiley

0

http://travelbible.cz/jake-vyhledavace-pouzit/

0 Citovat

Nechápu co je na tom složitého. V zásadě jsou dvě možnosti.

1) Letíš podle ceny - v tomto případě stačí sledovat pár stránek typu cestujlevne a až se objeví něco co tě zajímá tak to jen zakoupíš.

2) Potřebuješ na dané místo v daném termínu - v tom případě se můžeš podívat jestli to obsluhuje nějaký low cost a rezervovat přímo na jeho stránkách (např. přes azair) a pokud ne, tak použiješ klasické vyhledávače (letuska, pelikan, sa, ..), kde ti nezbyde než akceptovat tu nejnižší nalezenou cenu.

Tohle je takové obecné info pro začátek. Pokud se tím nemáš zájem zabývat profesionálně tak by to mělo plně postačovat.

0 Citovat

Tak na tebe jsme tady čekali smiley

0 Citovat

Je běžné, že různé vyhledávače najdou různé kombinace na stejné zadání a stejný datum ? A skoro nikdy stejnou kombinaci ?

Konkrétně hledám FRA - LAS 26.5. - 6.6. , za super cenu a kombinaci je Orbitz.  Na jiných vyhledávačích, ani přímo aerolince tak dobrou cenu a kombinaci nenajdu.  Je to normální ?

0 Citovat

Je.

0
5 reakcí