Meta-search neprodává letenky, jen na jedno kliknutí porovná ceny u vícero prodejců. Fare - matrix.itasoftware.com OTA prodejci - skyscanner.net - kayak.com - momondo.com - google.com/flights - jetcost.com - flug.idealo.de lowcost airlines - azair.cz - airixo.com - azuon.com - skypicker.com - goavio.com Znáte další? Zejména bych potřeboval tip na web, který filtruje destinace i podle zájmů - nemohu si vybavit název, díky (edit: bylo to drungli.com, dnes už zcela jiný koncept). .

Seznam meta-search webů

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

23 reakcí

Meta-search neprodává letenky, jen na jedno kliknutí porovná ceny u vícero prodejců.

Fare
- matrix.itasoftware.com

OTA prodejci
- skyscanner.net
- kayak.com
- momondo.com
- google.com/flights
- jetcost.com
- flug.idealo.de

lowcost airlines
- azair.cz
- airixo.com
- azuon.com
- skypicker.com
- goavio.com

Znáte další? Zejména bych potřeboval tip na web, který filtruje destinace i podle zájmů - nemohu si vybavit název, díky (edit: bylo to drungli.com, dnes už zcela jiný koncept).

0

doplnil bych jetcost.com

0 Citovat

doplnil bych goavio.com

0 Citovat

ja som dnes narazil na skiplagged.com, moc som zatiaľ neskúmal

0 Citovat

Co matrix.ita.com?


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

Doplněno.
Skiplagged je jistá forma automatizace fuel dumpu a nekalých praktik, kdy nezkušeným cestovatelům může let zruinovat rozpočet.
Matrix upřímně nevím kam zařadit, řekl bych že to meta search není a je tak jediným samostatně žijícím druhem smiley

0 Citovat

A ktere z tech webu realne pouzivate ? Ja jedu pres kombo matrix (kdyz chci najit neco zajimaveho), skyscanner (kdyz chci koupit neco zajimaveho) a azair (kdyz chci neco lowcost zajimaveho).. smiley

0 Citovat

Na reálný nákup v poslední době jetcost a jeho anglická mutace. smiley

0 Citovat

No za mě je to jasný matrix + azair.. Pokud člověk potřebuje seknout něco v Evropě, tak momondo a zkusit lokální mutaci.

Dřív jsem frčel na kayaku, ale šel kvalitou dost dolů a data nejsou úplně super.

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz Matrix mi našel letenku a když ji zadám u prodejců tak se cena zvedne o 100%. Jak dál?

0 Citovat

Expedia.com

0 Citovat

Co se týče letenek, tak Expedia je OTA ne meta-search řek bych

0 Citovat

Jen menší info - Skyscanner přidal do seznamu nabídek cen hodnocení prodejců.

0 Citovat

Dotaz pro zkušené lovce letenek:
Potřeboval jsem letenky pro dvě osoby do Španělska. Pro vyhledání jsem použil aplikaci skyscanner. Našlo mi to spojení s Easyjet za cca 11 tis. Kč.
Pak mě aplikace přesměrovala na jakéhosi přeprodejce Skyhi. Když jsem naklikal vyhledané spoje přímo v Easyjet rezervačním systému, na stejné spoje, cena je cca 5500 Kč . To si fakt bere Skyhi 5500 Kč pro sebe za jednu rezervaci??? Tomu tedy říkám úlet. Nebo jsem někde udělala chybu? Skyscanner se tímto pro mě stává velmi nedůvěryhodný

0 Citovat

nedal si do skyscanneru 2 osoby a do easyjetu 1? smiley

0 Citovat

Hned v prvním příspěvku je uvedeno, kdo či co je meta-search. K tvému dotazu. Ano, Flyhi si může účtovat 5500Kč provizi. Blbě děláš max. to, že si cenu neověříš jinde. JInak co vidím, tak skyscanner zcela transparentně uvadí počet nabídek (od uvedené ceny) a po rokliknutí tlačítka vyber lze vybrat prodejce dle uvážení. Pokud je tam jen jeden prodejce, já osobně hledám na jiných serverech, nebo porovnávám cenu přímo u aerolinky. Za mě je skyscanner jeden z těch lepších porovnávačů (i když má své mouchy).

0 Citovat

oki, lebo to tak vychadzalo smiley

0 Citovat

Především skyscanner je OTA, která ti jen zprostředkuje nabídky prodejců, ze kterých si pak vybíráš a s jejich cenotvorbou nemá naprosto nic společného.

0 Citovat

celkom zaujimave pre milovnikov grafov smiley
www.hellowings.com

0 Citovat

Jedna otázka. Kde nejlépe najdu cenu, kterou mi ukazuje Matrix? Nacházím cca o 1000 Kč dražší letenky než uvádí Matrix

0 Citovat

Mozno aj nikde, ale bez prikladu tazko povedat

0 Citovat

Například BUD - BKK s odletem 29.12 a návratem 26.1. s Emirates má vyjít na 171100 HUF, což je cca 15K na CZK. Ale nejlevněj jsem to našel za 17k na naše.

0 Citovat

tak moze byt, Matrix ako to uz bolo vela krat spominane pracuej s offline datami, ktore nie su aktualizovane kazdu chvilu. Takisto u niektorych spolocnosti ako Travel Service vyhadzuje uplne nezmysly. Zober ten Oman Air z Mnichova a budes mat pokoj smiley

0 Citovat

Ceny v Matrixu nelze brát jako směrodatné.
Jinak tu ušetřím trápení a prozradím, že za 12500 je k mání BKK z Prahy s TK, takže mj nemusíš řešit problém jak zaparkovat na měsíc kdesi fprdeli.

0
23 reakcí