Ahoj, i přes ne úplně nejlepší pověst Mytrip.com se snažím rezervovat let Kona -Lax -Mex-Merida (17.10.2017, Aeromexico) . Pro mě ideální routing a cena (7t.),nikde jinde nic podobného není. Problém je s báglama. Při rezervaci píšou, že je to bez zavazadel zdarma, ale přitom na stránkách Mytrip.com s detaily o aerolince píší, že standardně jedno check-in zavazadlo v ceně je. Mám tam rezervaci do neděle 21:00, a do té doby nefunguje telefonická podpora. Máte někdo podobnou zkušenost, či představu,co by mohlo následovat ->bágl bude zadarmo, napálí mi to na 100 dolarů za segment, nebo? Diky za každou radu. .

Mytrip.com a zavazadla v ceně letenky

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

5 reakcí

Ahoj, i přes ne úplně nejlepší pověst Mytrip.com se snažím rezervovat let Kona -Lax -Mex-Merida (17.10.2017, Aeromexico) . Pro mě ideální routing a cena (7t.),nikde jinde nic podobného není. Problém je s báglama. Při rezervaci píšou, že je to bez zavazadel zdarma, ale přitom na stránkách Mytrip.com s detaily o aerolince píší, že standardně jedno check-in zavazadlo v ceně je. Mám tam rezervaci do neděle 21:00, a do té doby nefunguje telefonická podpora. Máte někdo podobnou zkušenost, či představu,co by mohlo následovat ->bágl bude zadarmo, napálí mi to na 100 dolarů za segment, nebo? Diky za každou radu.

0

Téměř všechny americké aerolinky neposkytují odbavená zavazadla v ceně letenky, to platí na vnitrostátních letech, tak i na letech do Střední Ameriky a Karibiku. Dívám se, že toho 17.10. to jsou lety s United, zavazadlo na celý segment stojí 25 USD, můžeš dokoupit během on-line odbavení nebo na při odbavení na letišti. Neplatí se každý let/leg zvlášť ;-)

Určitě zavazadlo nekupuj na webu prodejce, mají to pěkně napálené!

0 Citovat

Tenhle let, který se mi podařilo najít je s AeroMexico, a ti to mají standardně v ceně, jen nevím, jestli na mě nebude Mytrip.com zkoušet nějaký finty, že to musím přes ně a platit atd.Podle mě ne,jen mě zaráží ten rozpor, v rezervaci a v tom co píšou na webu oni i AeroMexico.

0 Citovat

Nikdo nemá nic standardně v ceně, vždycky záleží na konkrétním tarifu. Když se podíváš na letenku, o kterou máš zájem, na web Aeromexico, tak v nejlevnějším tarifu je v ceně jen carry-on. Jak jsem říkal, většina amerických aerolinek nemá v ceně letenky checked baggage, je jen pár výjimek (Southwest, Copa Airlines, AA jen na některých letech do Karibiku). I kdybys neměl odbavené zavazadlo v rámci letenky, všude stojí stejně, tj. 25 USD za celý segment KOA-LAX-MEX-MID, to tě snad nezruinuje :-)

https://world.aeromexico.com/en/...e/?site=us

0 Citovat

KOA-LAX je nejspíš Delta v codeshare s AM.

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

většina amerických aerolinek nemá v ceně letenky checked baggage, je jen pár výjimek (Southwest, Copa Airlines, AA jen na některých letech do Karibiku).

Asi by chtělo rozlišovat vnitrostátní a mezinárodní lety.

Jinak nechápu proč dotyčný rezervuje přes pochybného prodejce a pak se diví že nejde zjistit nic spolehlivého. Je to marný, je to marný, je to marný...

0
5 reakcí