Ahoj, byla mi zamítnutá ESTA, pravděpodobně z důvodu kadné  odpovědi na způsobilostní otázku číslo 1 - https://chcidoameriky.cz/wp-cont...6-full.pngBeru zoloft (deprese)Jaký byste mi doporučili další postup? .

Zamítnutá ESTA

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

13 reakcí

Ahoj, byla mi zamítnutá ESTA, pravděpodobně z důvodu kadné  odpovědi na způsobilostní otázku číslo 1 - https://chcidoameriky.cz/wp-cont...6-full.png

Beru zoloft (deprese)


Jaký byste mi doporučili další postup?

0

Game over... zkus letet jinam.

0 Citovat

Tak určitě to byla chyba, léčená deprese není nic, co by mělo někoho ohrožovat, tam jsi určitě neměla uvádět ano, tím spíš, že tam není prostor pro dovysvětlení. Nicméně v tuto chvíli normálně požádej o vízum ambasádu, věřím, že by to neměl být problém.

0 Citovat

Žádný jiný než cesta na U.S. Embassy není ;-) 

Pro příště, jakákoli kladná odpověď v ESTA dotazníku znamená automaticky zamítnutí.

0 Citovat

Za jak dlouho můžu o ESTU požádat znovu?

0 Citovat

Nikdy, každá další žádost bude zamítnutá

0 Citovat

To je opravdu divné. Země Prozacu, kde se spotřebuje třetina celosvětové produkce antidepresiv, zamítne žádost někomu na monoterapii pro depresi. 10% americké populace je na antidepresivech, co to má být zase za haluz? Odpověď neočekávám, berte to jako řečnickou otázku.

0 Citovat

@Daniel: koukni na ten formulář ESTA, tam se vůbec neřeší co bereš, tam se matlá dohromady duševní porucha s cholerou a morem :)

0 Citovat

USA se s takovým debilním formulářem budou muset nadále obejít bez mé maličkosti. Nejsvobodnější země kosmíru s dotazníkem, který stvořil pan Miroslav Štěpán nebo ten kokot z SPD, co manažuje nejvíc nejlepší skupinu Argema. Mudat!!!

0 Citovat

Ten formular je dobrej ....prej jestli mate Ebolu, tak do USA ne :D

0 Citovat

Ten formulář je hrozná píčovina. Ale alespoň to vyřídím od stolu a mám to hotový za 10 minut a 14 usd. Tohle mají imperialisti docela vymakaný a občas se tam člověk přestupu nevyhne. Vyřizovat Rusko to je úplný očistec.

Jinak takhle to dopadá když to vezme do ruky amatér. No tak než půjdete pro to vízum, nechte si udělat nový pas. Vízum dostanete do konce jeho platnosti. Nebo taky poletíte do Prčic - záleží co jim tam budete vykládat.

0 Citovat

Emilko, vy v tom seznamu někde vidíte napsané deprese? Proč jste proboha zaškrtla ANO?

0 Citovat

Lukáši deprese je duševní choroba. Nicméně je samozřejmě totální kravina tohle přiznávat....

0 Citovat

Daniel napsal(a):

To je opravdu divné. Země Prozacu, kde se spotřebuje třetina celosvětové produkce antidepresiv, zamítne žádost někomu na monoterapii pro depresi. 10% americké populace je na antidepresivech, co to má být zase za haluz? 


Jako nářky pro diskusi do Parlamentních listů dobrý, ale o depresích se tam nic nepíše.  Takže bezva nápad to nejdřív zbrkle vyplnit a pak se ptát co dělat když už se s tím dělat nic nedá. 

0
13 reakcí