Ahoj, diskuze na toto téma už tu jsou, ale já jsem z toho stále celkem nerozumná. Letím na SL na 6 týdnů, takže bych teoreticky měla za vízum zaplatit 60 USD? Je to nutné? Známý byl prý na SL před dvěma roky a vízum si ani nezařizoval. Jak se k tomu tedy postavit? A co další poplatky, má někdo zkušenost? Předem díky)) .

Srí Lanka - vízum

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj, diskuze na toto téma už tu jsou, ale já jsem z toho stále celkem nerozumná. Letím na SL na 6 týdnů, takže bych teoreticky měla za vízum zaplatit 60 USD? Je to nutné? Známý byl prý na SL před dvěma roky a vízum si ani nezařizoval. Jak se k tomu tedy postavit? A co další poplatky, má někdo zkušenost? Předem díky))

0

no online sa da len do 30 dni. ale nepotrebujes ich na vstup do lietadla, daju sa vybavit aj na letisku po prilete, tam az do 90 dni.

0 Citovat

Takže se na to v Praze můžu vykašlat a vyřešit to až na místě? Nebudu pak platit nějakou pokutu?

0 Citovat

konzulat v Prahe aj nieco vybavuje? Nielen vo Viedni ambasada?

http://www.srilankaembassy.at/in...31-23/visa

A visitor wishing to stay more than 30 days in Sri Lanka, may apply for an extension. The Short Visit visa may be extended up to 90 days from the date of arrival at the first instance and further 90 days at the second instance.

Application for an extension should be submitted to the Visa Section of the Department of Immigration (head office), Colombo, by visiting the Department or through an Authorized Agent.

0
3 reakce