Nepřečetl jsem si důkladně podmínky pro check-in u Ryanairu a ačkoli jsem 4 měsíce dopředu zaplatila za letenku,tak jsem si ji nevytiskla, neboli nezačekovala jsem se 3 hodiny předem přes mobil a na letišti  jsem byla na odbavení 2 hodiny předem. Takže jsem musela znovu zaplatit 50EU. Přičemž tato jednosměrná letenka stála také něco kolem 50EU. Takže let z Tel Avivu do Wroclawi jsem platila 2krát. Myslíte, že by bylo možné tuto částku z Rainar nějak dostat zpět. Neví někdo, kde bych daný dotaz  na Ryanair mohla zaslat? .

Pozdní check-in

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Nepřečetl jsem si důkladně podmínky pro check-in u Ryanairu a ačkoli jsem 4 měsíce dopředu zaplatila za letenku,tak jsem si ji nevytiskla, neboli nezačekovala jsem se 3 hodiny předem přes mobil a na letišti  jsem byla na odbavení 2 hodiny předem. Takže jsem musela znovu zaplatit 50EU. Přičemž tato jednosměrná letenka stála také něco kolem 50EU. Takže let z Tel Avivu do Wroclawi jsem platila 2krát. Myslíte, že by bylo možné tuto částku z Rainar nějak dostat zpět. Neví někdo, kde bych daný dotaz  na Ryanair mohla zaslat?

0

bohužel, těch druhých 50EUR bylo za lenost či hloupost, to Ryan neprolepí. Mají to tak i v podmínkách a jistě přišel i email o check in okně, kdy bylo možno provést online odbavení.

0 Citovat

To máš pravdu, já si to jenom nedala dohromady s nutností těch 3 hodin předem přes mobil nebo být 3 hodiny předem na letišti na odbavení. S Ryanairem jsme letěli poprvé. Jelikož jsem letěla ještě s partnerem, tak to byly 100EU za jednosměrný let. Ještě to tak má nastavené Wizzair.  Hlavně,že jsme chtěli ušetřit na Lotu, který měl danou letenku o 400,-Kč dražší. Tak si na to dávejte pozor. Jinak  příruční zavazadlo - malý kufr neměřili a ani nevážili. A co mě ještě překvapilo, tak při nočním letu bylo celé letadlo osvětlené po celou dobu letu - asi 4 hodiny. Zašli jenom při odletu a při příletu na asi 5 minut.Spala jsem s halenkou ovázanou přes oči kolem hlavy...

0 Citovat

Jestli byl LOT o 400 Kč dražší, tak to byla opravdu kardinální hloupost kupovat Ryanair.

Ryanair vám přirozeně nic nevrátí, není důvod. To je způsob jakým vydělávají peníze, snaží se cestující co nejvíc "nachytat ". U vás se jim to povedlo dokonale.

0 Citovat

Opět Bolek i Lolek na wakacjach... Chybami se člověk učí a stanou se horší věci.

0 Citovat

Zajímavé, já jsem check-in u Ryanu odkládal na poslední chvíli a poslali mi několik e-mailů a dokonce i SMS: "Avoid _XXe50/£50 fees,don't forget to check-in online for your flight ref ...... You can check-in online or use our APP. Here's how http://bit.ly/.... " Docela se divím, jak to může někdo přehlédnout. 

0
5 reakcí