Přátelé,v březnu chceme jet s manželkou do Ománu,ale nedostal jsem vízum. Manželka ano.Chtějí na mě nějaké informace navíc,ale vůbec se nemohu dostat na webu do složky,kde ty požadavky jsou.Možná blbě rozumím textu,který přikládám.Jestli více jak na to - poraďte.Už jsem to zkoušel mnohokráte,ale nikdy jsem nic k zodpovězení nenašel.I platba za vízum proběhla o.k..Please update the application online by logging on to eVisa at https://evisa.rop.gov.om.Read our note on the application (by clicking on the application in Drafts Application queue) to see what further information, or what correction, is required. Díky .

Neudělení víza do Ománu

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

4 reakce

Přátelé,v březnu chceme jet s manželkou do Ománu,ale nedostal jsem vízum. Manželka ano.Chtějí na mě nějaké informace navíc,ale vůbec se nemohu dostat na webu do složky,kde ty požadavky jsou.Možná blbě rozumím textu,který přikládám.Jestli více jak na to - poraďte.Už jsem to zkoušel mnohokráte,ale nikdy jsem nic k zodpovězení nenašel.I platba za vízum proběhla o.k..

Please update the application online by logging on to eVisa at https://evisa.rop.gov.om.

Read our note on the application (by clicking on the application in Drafts Application queue) to see what further information, or what correction, is required.


Díky
0

s cim konkretne mate problem? musite se nejdriv nalogovat a pak byste mel hned na dalsi strance videt Vasi rozpracovanou zadost

0 Citovat

beru zpet, po nalogovani musite z menu na leve strane obrazovky vybrat Find Visa Application - Draft Applications

0 Citovat

Díky moc,úplně jsem Draft application  přehlédl.Chtěli asi jiný sken pasu (bylo to červeně označeno) - tak jsem to udělal a uvidíme.Ještě jednou děkuji.Petr

0 Citovat

To se mi taky stalo. Místo skenu na skeneru jsem pak udělal fotku a bylo to OK.

0
4 reakce