Zdravim. Mám dotaz ohledně bezpečnostní taxy. Jak jsou velké fronty při příjezdu? Případně on-line?Viděl jsem, že je poplatek cca 800 Kč, ale v cestovce jsou schopni si říct 1 300,-Přitom nechybí poznámka, že pokud si budeme platit taxu až na letišti a budou tam velké fronty autobus odjede bez nás. .

Bezpečnostní taxa - Kapverdy

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

4 reakce

Zdravim. Mám dotaz ohledně bezpečnostní taxy. Jak jsou velké fronty při příjezdu? Případně on-line?


Viděl jsem, že je poplatek cca 800 Kč, ale v cestovce jsou schopni si říct 1 300,-

Přitom nechybí poznámka, že pokud si budeme platit taxu až na letišti a budou tam velké fronty autobus odjede bez nás.



0

Velké fronty jsou tam, kde aktuálně převahuje počet cestujících. Pokud budou mít všichni taxu zaplacenou předem, bude nejdelší fronta právě tam a naopak. Odjezd budu bez vás je naivní výhrůžkou. Platíte si nějaký balík služeb a pokud vám jej nedodají, tvrdě narazí :) Výpalnému z CK se vyhněte určitě.

0 Citovat

Pravda fronta byla tam kde to meli zaplaceno od cestovky. My jsme byli u okynka 4. Stihli zaplatit. Koupit mistní sim a ještě jsme čekali 😄

0 Citovat

Koukám, dobrej fór. Kapverdy zruší víza za 25 eur a rázem zavádějí bezpečnostní taxu za 31 eur. Aspoň, že to angolské vízum cenově kleslo ;-)

0 Citovat

Ahoj, v září také letíme na Kapverdy a odmítla jsem tuto službu od cestovky, takže si to zařizujeme sami. Chci se zeptat, přes ten web se prostě zaregistruju, zaplatím, vytisknu případné potvrzení a hotovo? Díky :-)

0
4 reakce