Ahoj, máte někdo zkušenost s vyřízením víz prostřednictvím nějaké agentury vše na jednom místě online bez toho abych musel do vízového centra?Díky za konkrétní tipy.Štěpán .

Víza Rusko

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

8 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenost s vyřízením víz prostřednictvím nějaké agentury vše na jednom místě online bez toho abych musel do vízového centra?

Díky za konkrétní tipy.


Štěpán

0

Osobní zkušenost s https://www.ruskaviza.cz/sluzby/viza-do-ruska Nejlevnější turistická víza jsou u nich za 2240 Kč, ale 20 denní lhůta. Kdo nespěchá, levnější víza s veškerým servisem nesežene.

0 Citovat

Potvrzuji agenturu, kterou zmiňuje Lukáš. Taky jsem řešil přes ně a v pohodě. Nikam jsem nemusel (proto jsem taky volil agenturu).

0 Citovat

Děkuji pánové, 20-denní lhůta je v pohodě. Jen pro upřesnění - v žádosti stačí vyplnit místa(ubytování), kde se mám v plánu zdržovat a oni zařídí i zvací dopis? Chystám se na Bajkal. V zimě jsem byl u Uralu a  vyřizoval si vše sám přes vízové centrum a potom ještě platil extra 20 dolarů za zvací dopis přes stránky hotelu. Cena potom kolem 2 tis. celkem a běhání kolem toho a tak mi přijde výhodnější řešit přes agenturu online. Díky tedy za tip ;)

0 Citovat

Do žádosti jsem vypsal jen města, žádné další podrobnosti nebyly třeba ;-)

0 Citovat

Z ruských zdrojů: připravuje se bezvízový vstup (podobný tomu běloruskému či vladivostockému) s omezením pouze na kaliningradskou oblast a to relativně brzy. Na seznamu zemí by mělo být CZ i SK.

0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/disk...evek-98235

0 Citovat

Ahoj...Neviem pod akou sekciou s touto otázkou tak píšem sem.

Mám v pláne navštíviť Rusko ale mám pas prepálený 16 pečiatkami z Ukrajiny, bude to problém alebo sa netreba obávať ničoho?

0 Citovat

ved Rusko nie je zaangazovane na "internom" konflikte na Ukrajine, preco by mal byt problem :)

Ja mam ukrajinskych peciatok ale 6 stran a mesiac dozadu nebol na vstupe do Kaliningradu ziadny problem.

Predpokladam, ze cizy ma plny pas ukrajinskych a Rusko navstevuje par krat do roka.

0
8 reakcí