Ahoj , v roce 2017 jsem překročil víza v Brazilii o 21 dni cca na letišti jsem při odletu dostal pokutu krerou jsem do teď nezaplatil .Letos bych chtěl Brazilii navštívit znovu , co se stane když zjisti ten jsem tu překročil víza a doteď za to nezaplatil pokutu , půjde to vyřešit tím ze zaplatím na místě ? Asi bude pravděpodobně mnohonásobné vyšší . .

Překročení víza v Brazilii

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

7 reakcí

Ahoj , v roce 2017 jsem překročil víza v Brazilii o 21 dni cca na letišti jsem při odletu dostal pokutu krerou jsem do teď nezaplatil .

Letos bych chtěl Brazilii navštívit znovu , co se stane když zjisti ten jsem tu překročil víza a doteď za to nezaplatil pokutu , půjde to vyřešit tím ze zaplatím na místě ? 

Asi bude pravděpodobně mnohonásobné vyšší .

0

No červený koberec a přivítání s chlebem a solí  to asi nebude...

0 Citovat

Pokud se pokuta váže čistě jen na číslo pasu, mohl by pomoct nový pas. Pokud na jméno, příjmení a datum narození a ještě si tě na hranici fotí, ...

0 Citovat

Jak to mám zkusit vyřešit ?

Kontaktovat e-mailem českou ambasádu v Brazilii ? Nebo dojet a vyřešit to zaplacením na místě že jsem zapomněl ?

0 Citovat

Co kontaktovat brazilskou ambasádu v Praze s tím, že jsi zapomněl zaplatit a chceš to vyřešit dodatečně.

Když to neuděláš, tak se ti může stát, že ti nemusí umožnit vstup do země.

0 Citovat

Pokud si pokutu nezaplatil, tak te do Brazilie bohuzel nepusti. Na letisti z tebe rozhodnutim imigracniho urednika udelaji INADa a vrati te zpet. Po zaplaceni muzes do Brazilie letet az po uplynuti doby 6 mesicu.

0 Citovat

Sice to neni uplne k Brazilii, ale kolega z prace dostal v USA celkem mastnou pokutu na work & travel (chlast za volantem) a kdyz o par let pozdeji musel na povinne skoleni do Chicaga, tak to resil pres US ambasadu a zaplatil o dost vic - myslim cca $10 000 celkem.. :( 

0 Citovat

No vzhledem k tomu, že v USA je snad všude mimo Utah povoleno 0,8 promile za volantem, čili tedy musel mít více, tak za 10 tisíc USD ho to ještě vyšlo levno. Jinde by dostal i nějakou dobu v chládku.

0
7 reakcí