Ahoj,začala jsem vyplňovat ESTU, ale po prvním kroku (tj. zadání osobních údajů), jsem se rozhodla, že ji vyplním jindy.Na mail mi ale přišlo potvrzení s ID žádosti a možností zkontrolovat stav. Po přihlášení absolutně nevím, kde je nějaká možnost žádost dokončit. Můžete mi, prosím, někdo poradit, co s tím?Děkuju. .

ESTA - nedokončená žádost

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj,


začala jsem vyplňovat ESTU, ale po prvním kroku (tj. zadání osobních údajů), jsem se rozhodla, že ji vyplním jindy.

Na mail mi ale přišlo potvrzení s ID žádosti a možností zkontrolovat stav. Po přihlášení absolutně nevím, kde je nějaká možnost žádost dokončit. 


Můžete mi, prosím, někdo poradit, co s tím?


Děkuju.

0

Ahoj, vyplňujete opravdu na jediném oficiálním webu americké vlády (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/) ? Pokud vím, tak ti žádné e-maily s potvrzením žádosti neposílají a ani není možné později dokončit nedokončenou žádost. Jen zkontrolovat a případně updatovat některé údaje již dokončené žádosti.

0 Citovat

Ano, vyplňovala jsem na těchto stránkách. A právě to tak vypadá, že nedokončenou žádost nejde dokončit - není totiž kde. A když chi vyhledat tu původní nedokončenou, nevyhledá mi to. Ale je mi divnej ten mail, kde mám "group information" a odkaz na stránku, kde můžu zkontrolovat stav žádosti.

Ale vlastně nemám co kontrolovat, když jsem nedokončila další kroky a neplatila.

0 Citovat

Group information - založila jsi skupinu pro podání více EST žádostí. Je možné, že máš jen vytvořenou skupinu a v ní ještě žádnou žádost. Pak musíš ale zvolit kontrolu nikoliv individual, ale group status. Tam do okamžiku platby můžeš přidat kolik žádostí chceš a pak je najednou zaplatíš. Každá žádost ve skupině má svůj identifikátor, tím je můžeš kontrolovat individuálně. K tomu ale žádný e-mail nechodí.

0
3 reakce