Ahoj cestovatele. Mam problém a nevim co mam dělat. Včera jsem si online udělal vizum na srilanku po třech hodinách mi přislo potvrzení o udelení viza. Ale zjistil jsem že jsem tam udal omylem jiný rok narozeni / mesíc a den je v poradku/. Tak se chci zeptat jestli je to velky problém a mam si udelat nové vizum a nebo to přehlídnou. Děkuji za odpoved .

Vizum na sri lanku

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

8 reakcí

Ahoj cestovatele. Mam problém a nevim co mam dělat. Včera jsem si online udělal vizum na srilanku po třech hodinách mi přislo potvrzení o udelení viza. Ale zjistil jsem že jsem tam udal omylem jiný rok narozeni / mesíc a den je v poradku/. Tak se chci zeptat jestli je to velky problém a mam si udelat nové vizum a nebo to přehlídnou. Děkuji za odpoved

0

hm dobra otazka... ale kedze viza sa daju vybavi aj po prilete na Sri Lanku, tak by som na checkine povedal, ze visa budem riesit on arrival, na Sri Lanke im najprv ukazal potvrdenie so zlym datumom a keby to nepreslo, tak o viza poziadam hned na letisku, kde sa da platit aj kartou.

0 Citovat

Ja som zasa zmrsil ten formular co sa vypisuje po prichode. V ramci treningu pamate som tam zadal cislo pasu z hlavy a kto by to tusil, samozrejme zle. smiley Prisli na to (fakt to kontroluju), poslali ma k veducemu do kancelarie. Ten robil chvilu bubaka. Uznal som svoju chybu (ako inak), ospravadlnil sa za problemy a preslo mi to. Asi by som to riesil az po prilete, boli tam celkom "normalni".
Drzim palec, nech sa Ti Lanka paci! smiley

0 Citovat

ahoj, udelal jsem si vyzum uz minuly tyden, peníze se mi z uctu odecetly, ale na mail mi nic neprislo...co mam delat? diky

0 Citovat

super, diky za radu!!!! ETA is approved

0 Citovat

jak to dopadlo s tím chybným vízem na Srí Lanku, Udělala jsem stejný problém v datu narození a teď nevím co s tím

0 Citovat

Tak jsem se vcera vratil ze Sri lanky. Vizum neres.Sel jsem k emigracnimu a tam zjistili tu chybu. Ptal se jestli jsem to vyplnoval online. Tak jsem mu rekl ze jo. Tak mne odvedli k nejakemu nadrizenemu a ten to opravil v centralnim pocitaci. A pak mne pustili . Byl jsem hotovej behem 5 minut:-).

0 Citovat

Takže nemáme se pokusit volat nebo psat email na víza, aby to nějak opravili, máme se dělat, že jsme si toho nevšimli?? A ještě můžeš doporučit, kde se máme ubytovat? Chceme 4 dny strávit v Mirisse, 3 dny v Ukawanadě a 3 dny v Hikkaduwě a mimo to5 dnů vnitrozemím cestovat. Jaké máš zkušenosti s těmito plážemi, nebo co by jsi tam doporučil.

0 Citovat

Ten chybny datum narodenia na vize by som neriesil - tvar sa, ze si si to nevsimla a malo by to byt ou key. Pre nich je podstatne, ze si zaplatila a ostatne pojde ukecat u toho "vaznesatvariaceho nadriadeneho".

V Hikkaduwe sme boli surfovat a co ja viem, za mna to nebolo uplne top. Viac sa mi pacilo v Tangalle - dlha a opustena plaz [to, ze tam niesu same bary a hlava na hlave mi vyhovuje], moznost pozorovat korytnacky - http://marushka.sk/korytnacky/.. Ale zasa sme mali takmer stale "megavlny" a nedalo sa moc plavat. Tak si vyber smiley
Toto je z Tangalle :

0
8 reakcí