Ahoj, chystám se do Jordánska a nějak se mi nedaří najít informace k vízum kolik stojí. Nemáte někdo aktuální zkušenost? Našel jsem dva zdroje - jeden říká, že 14 dolarů a druhý 56 dolarů. Díky Honza .

Jordánsko - visa on arrival - cena??

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

Ahoj,

chystám se do Jordánska a nějak se mi nedaří najít informace k vízum kolik stojí. Nemáte někdo aktuální zkušenost? Našel jsem dva zdroje - jeden říká, že 14 dolarů a druhý 56 dolarů.

Díky

Honza

0

Už jsem si to našel, je to bohužel 56 USD.

0 Citovat

Pokud tam chceš cestovat a navštívit nějaké památky, tak se rozhodně vyplatí Jordan Pass - v ceně jsou víza a zároveň vstupy do všech podstatných památek včetně Petry, která je samo o sobě ranec a taky do Wadi Rum, vřele doporučuji funguje super.

0 Citovat

Vzhledem k tomu, že potřebuješ visa on arrival, tak pokud to budeš vyřizovat až na místě, tak je ti to k ničemu na ty viza, jde to koupit online naprosto bez problémů - platba kartou, stáhneš do mobilu, ale doporučuji vytisknout, kdy mobilní verzi jsem vůbec nepoužil a všude ukazoval vytištěnou

0 Citovat

Nemáš zač, je to tady : viewtopic.php?f=53&t=3678
Mělo by to fungovat všude, mně to fungovalo i na přechodu v Aqabě, kde úplně zrušili visa on arrival a jedinou výjimkou je právě ten, kdo má Jordan Pass, takže bych neměl strach.

0 Citovat

Precetl jsem si tvoje zazitky a o to vic se mi tam chce. Vypada to opravdu dobre.

Chtel bych se jeste zeptat na doporuceni pujcovny, jakou sis vybral a kolik to tak cca stoji?

Diky

0 Citovat

Řešil jsem to přes billiger-mietwagen.de, je to brooker, ale naprosto spolehlivý a už jsem přes ně měl půjčený auto několikrát a vždycky naprosto bez problémů. Je potřeba ale umět aspoň trochu německy, protože mají jen německou mutaci stránek. Půjčený jsem to měl od Dollar/Thrifty, měl jsem objednaný economy, měla to být 206, dostal jsem Renault Logan (u nás Dacia). Vycházelo to s nulovou spoluúčastí od brookera + ráfky, okna a ještě něco cca 35 euro na den.

0 Citovat

Parada, diky moc.

Nemecky umim rict jenom to, ze jsem z ni maturoval a ze jsem vsechno zapomnel smiley

Tak to snad nejak pujde smiley

0 Citovat

V tom případě google translator by měl stačit smiley Užij si to tam, hned bych jel znovu. Pokud zabloudíš i do Aqaby, vřele doporučuji restauraci Al-Shami - super jídlo, menu v angličtině, jako pozornost podniku jsem dostal předkrm, dezert a kafe, k tomu ještě jsem si já objednal předkrm, hlavní jídlo a čerstvý mangový juice, tahle celá paráda za 10JOD včetně 2JOD spropitnýho.

0 Citovat

Pozdravujem....no my sme uz bukli hotel v Eilate...Jordan pas ze tri dni minimalne..vie mi niekto povedat co sa stane ak tam budeme len jeden den..chceme pozriet len Petru ?????

0 Citovat

No za nevedomost sa plati...pozeral som hotel v Aqabe na dva noci, zeby sme tam aj tri dni boli tak 75 eur izba pre dvoch na dva noci...naviac alebo 40 jod!? sme partia 7dmi,,jeeej to si zas vypocujem, co radis?

0 Citovat

Ahoj Eremi,
prosím tě, taky řešíme ty Jordan pass a víza. 20.11. odlétáme do Izraele a potřeboval bych vědět, zda nám teda stačí opravdu koupit ten Jordan pass za 99 dolarů nebo musíme jet do Vídně pro vízum skrz přechod do Jordánská. Kdyby jsi mi mohl napsat sms nebo zavolat na 722 917 490. Moc díky Staňa

0 Citovat

a myslis ze tu Vieden stihas? smiley Jordan Pass urcite bude stacit. Nepises kadial chces ist do Jordanska, ale ak nejdes z Eilatu a chces prejst cez Sheikh Hussein Bridge, tak tam vybavis visa on arrival za 40 JOD.

0 Citovat

Z Vídně napsali, že víza není možné zařídit tam ale jedině ve Vídni. Vídeň stíháme v pondělí snad v klidu smiley Doletíme do Eilatu právě. Takže si Jordan pass bude stačit určitě? Díky

0 Citovat

Ahoj, oni právě zrušili visa on arrival pouze pro Eliat/Aqaba myslím, ale Jordan Pass stačí, osobně vyzkoušeno, nikdo neměl žádný problém i když jsem přecházel sám večer pěšky. Jordáncí věděli co a jak, jen chtěli vidět ten vytištěný Jordan Pass, takže kup a buď v klidu (před cestou jsem si i ověřoval na jordánským na ministerstvu, kde mi potvrdili, že je to ok)

0 Citovat

Moc diky oboum. Koupime Jordan pass. Hezky vikend smiley

0 Citovat

Jordan pass stačí, fungoval dobře na hranicích, i v Petře a Wadi rum ( byli jsme letos v květnu).

0 Citovat

plati Jordan pass i kdyz doletim letadlem do Amanu? a jaka je platnost tohoto visa?

Dekuji za odpoved
0 Citovat

Ano, Jordan Pass platí i při příletu letadlem, v Jordánsku musíte pobýt minimálně 3 noci: https://www.jordanpass.jo/

0 Citovat

Neproslýchá se náhodou v kuloárech, že by Jordánsko od příštího roku chtělo zrušit víza / snížit jejich cenu? Očekávám spíš, že Jordan Pass zdraží.

0 Citovat

Ahoj,

informace se ponekud rozchazeji. Resim vylet do Jordanska (zda letet do AMM/AQA/VDA). Pro nas 2 dospele koupim JordanPass, ale pro deti nema vyznam. Stale plati, ze pri priletu/prechodu do Aqaby jsou viza zdarma? V nasem pripade to dela celkem dulezitou castku (4x 40JOD). Dekuji za predem za info.


0 Citovat

Ahoj, už mám letenky z Bratislavy do Izraele (Ovda) a chci hned na 3 dny do Jordánska (Petra, Wadi Rum). Jedu sám v termínu 20. - 23.12.2018. Pokud by se chtěl někdo přidat tak se nebráním. Měl bych pár dotazů: 1) jak moc Izraelci zpovídají při vstupním pohovoru, protože anglicky zas tak dobře nemluvím, 2) Když si koupím online Jordan Pass, tak mně bude zasláno emailem pro tisk?, 3) lze si půjčit v Akabě motorku a cestovat na ni. Moc díky za odpovědi.     

0 Citovat

Ano

VISA v The Aqaba Special Economic Zone Authority

zdarma...

0 Citovat

Připojím se se svojí otázkou.


Údajně, pokud navštívím Petru a jsem v Jordánsku aspoň dva dny, neplatím vízum a nepotřebuji Jordan Pass. Má někdo konkrétní informace?


Přiletím do Ammánu a z něho se i vracím.

0 Citovat

Číst to, co psali jiní před vámi, jste asi nezkoušel?

0