Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné do Gruzie vycestovat jen s občankou. Na stránkách MZV píšou, že ano, ale chtěl bych vědět praktické zkušenosti, pokud někdo máte. Díky http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... ments.html .

Gruzie - vstup do země na OP / pas

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Ahoj,

chci se zeptat, jestli je možné do Gruzie vycestovat jen s občankou.
Na stránkách MZV píšou, že ano, ale chtěl bych vědět praktické zkušenosti, pokud někdo máte. Díky
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... ments.html

0

Please, note that citizens of Member States of the European Union may enter Georgia with a travel document, as well as with an identity card issued by a Member State of the European Union. The identity card shall contain the name, surname, date of birth and a photo of the person.

Byla to otázka asi 2 minut to najít, tady ty dva příspěvky co jsi napsal do dvou témat určitě trvalo napsat mnohem dýl...

0 Citovat

smiley zajímavé.. Já raději razítko.

0 Citovat

eremi - díky, tvůj příspěvek by měl větší hodnotu, kdybys napsal zdroj, odkud jsi čerpal. Nicméně jak jsem psal, zajímají mě spíš osobní zkušenosti lidí, co do Gruzie na občanku cestovali (pokud se takoví najdou).

0 Citovat

Jako slyšel jsem něco o tom, že v létě budou moci Gruzínci do EU bez víz, ale že bych letěl na občanku do Asie, to slyším prvně smiley

0 Citovat

Díky za vaše názory smiley
Eremi - Google a logiku používám, to se neboj, jen některé oficiální! zdroje (MZV x velvyslanectví ČR v Gruzii) se i na netu rozcházely. A ještě jednou opakuju, že jsem nechtěl, aby mi to někdo vygooglil, ale chtěl jsem znát zkušenosti lidí, co tam cestovali (díky Petr76).
Jinak pro ty, co by to zajímalo, tak z velvyslanectví v Gruzii jsem dostal odpověď, že na občanku je možné do země cestovat. Problém může být jen, pokud by se letělo přes nějakou zemi, která není členským státem EU, v tom případě je lepší se zeptat ještě tam, aby nebyl problém s přestupem.

0
5 reakcí