Ahoj. V létě mám naplánovanou cestu Gruzie, Arménie, Írán, Turecko, Gruzie. Co jsem si tak pozjišťoval tak nikde není problém se vstupama do země, s výjimkou Iránu. Našel jsem nějáké informace, ale vše bylo jen k vízum, které se dávají na letišti, ale já potřebuji hranici přejít pěšky ( konkrétně z Arménie). Máte někdo nějáký přesný postup jak získám vízum už před odletem? Všude čtu něco o referenčních číslech, všemožných žádostech, tak jsem z toho dost zmatený... Díky  .

Vízum do Iránu - pozemní přechod

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj. V létě mám naplánovanou cestu Gruzie, Arménie, Írán, Turecko, Gruzie. Co jsem si tak pozjišťoval tak nikde není problém se vstupama do země, s výjimkou Iránu. Našel jsem nějáké informace, ale vše bylo jen k vízum, které se dávají na letišti, ale já potřebuji hranici přejít pěšky ( konkrétně z Arménie). Máte někdo nějáký přesný postup jak získám vízum už před odletem? Všude čtu něco o referenčních číslech, všemožných žádostech, tak jsem z toho dost zmatený... Díky smiley

0

Minulý rok som išiel do Iránu vlakom. Na ambasáde vo Viedni vyžadovali referenčné číslo, vyplnenú žiadosť a fotky (možno ešte niečo dalšie, pre istotu sa pozri na stránky ambasády). Neviem ako teraz, ale vtedy ešte nebrali karty, tak ma poslali zaplatiť poplatok do banky, a s potvrdením som sa vrátil naspäť.

0 Citovat

Zdravím,
Chtěl bych přejít pozemní cestou armensko iránské hranice.Jak je to s tranzitními vízy?Někde jsem se dočetl,že se dají vyřídit na místě na 21 dní za 8 USD.Máte někdo aktuální informace prosím.Díky :)

0 Citovat

to Radek Strokosz

Radku, prsoim te, jak jsi dopadl s tim pozemnim prechodem iranske hranice? Lze to vyridit na miste? neni treba referencni cislo, co potvrzeni pojisteni atd? Dekiji za odpoved

0
3 reakce