Ahoj cestovatelé, chtěl bych se zeptat, zda z vás někdo náhodou má zkušenost se vstupem do Malajsie s izraelským razítkem v pase. Už jsem pročetl mnoho webových stránek a na některých píšou, že je to úplně v pohodě a někde zase, že vás tam s tímto razítkem nepustí. Máte někdo zkušenost či přímo víte, jak to tedy je? Míříme do Malajsie, Bruneje a Indonésie. Bude jim razítko vadit? Díky moc za jakékoli info, Roman .

Malajsie s izraelským razítkem v pase

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Ahoj cestovatelé,
chtěl bych se zeptat, zda z vás někdo náhodou má zkušenost se vstupem do Malajsie s izraelským razítkem v pase. Už jsem pročetl mnoho webových stránek a na některých píšou, že je to úplně v pohodě a někde zase, že vás tam s tímto razítkem nepustí. Máte někdo zkušenost či přímo víte, jak to tedy je?

Míříme do Malajsie, Bruneje a Indonésie. Bude jim razítko vadit?

Díky moc za jakékoli info, Roman

0

Jestli chceš mít jistotu, pořiď si druhý pas a není dál nad čím akademicky bádat. Pokud chceš ušetřit 600 Kč, pak si počkej na zkušenosti těch, kteří takto jmenované země navštívili, a dát tak na rady, které jsou často jednoznačně podané jako 100% a zaručené...oni si totiž pletou pojem osobní zkušenost s obecným pravidlem smiley, což je škoda, každá objektivní osobní zkušenost se hodí, ale když se z ní udělá "zákon", tak se stává vlastně desinformací .
Do UAE jsem cestoval s izraelským razítkem v pase, a to na několika diskuzních fórech většina cestovatelů varovala (mnohdy s bezmeznou sebejistotou), jak je to automatická okamžitá vstupenka čelem vzad domů, všechny cestovky a agentury to mají uvedeno v informacích (což jsou nejčastěji jen kopírované texty mezi sebou z webů), že s izraelským razítkem nebude občan do UAE vpuštěn, realita byla taková, že celník se dlouze díval na všechny oražené stránky s razítky a vízy a ani nehnul brvou, stejně tak před odletem. Teď ovšem přijde na řadu Irán a tak jsem si druhý pas už pořídil.
Asi nejvíc rozporuplných informací jsem zrovna tady na CL fóru vyčetl o Japonsku, moje poznatky byly až nějak moc často v rozporu se zážitky ostatních, hlavně s těmi negativnějšími.
Dobře si vyber a hodně štěstí.

0 Citovat

Pravdepodobne neexistuje univerzálna odpoveď.

Moja skúsenosť - 3 návštevy UAE s Iránskymi vízami v pase:
1. bez problémov
2. 2-hodinová dôkladná prehliadka (4 dni po prvej návšteve)
3. bez problémov (cca 2 týždne po prvej návšteve)

0 Citovat

Osobní zkušenost s izraelskými razítky (2/2014) v pase
- 11/2015 Dubaj bez problémů
- 3/2016 Malajsie bez problémů.

0 Citovat

Sa len tak zamýšľam nad uvažovaním:
ad1/ Zaplatím za letenku 300€ pripadne 400 €, a potom riešiť 600 czk /22 €/?
ad2/ Osobná skúsenosť iných - mne vždy vyvolajú malý úsmev na tvári: Dobrá či zlá, vždy to bola skúsenosť nie s krajinou ale s povahou a charakterom imigračáka. Takže len tak pre perličku, ľudia by mali písať aj meno toho imigráčaka smiley

0 Citovat

A vám dávají v Izraeli do pasu razítka? Já jsem vždy dostal jen takovej vkládací papírek s vízem.

0
5 reakcí