Ahoj, před pár měsíci jsem zde koupil letenky na Phuket, měl bych několik otázek. Je to totiž moje první cesta mimo Evropu a jsem lehce nervozní.1) Víza do Thajska dostanu na letišti při příletu?2) Máme na pobyt 14 dní, které chceme strávit na Koh Samui a Ko Tao a poslední 2 dny na Phuketu. Je na těchto ostrovech nějaký opravdu "must see" , co není uvedeno v průvodcích. Něco, co vás dostalo? 3) Při cestě zpět máme asi 20 hodin na přestup v Dauhá, stojí za to vylézt z letiště a podívat se po městě sám nebo s tou prohlídkou, co organizuje QA. Díky za odpovědi .

Berlín - Dauhá - Phuket

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

6 reakcí

Ahoj, před pár měsíci jsem zde koupil letenky na Phuket, měl bych několik otázek. Je to totiž moje první cesta mimo Evropu a jsem lehce nervozní.

1) Víza do Thajska dostanu na letišti při příletu?

2) Máme na pobyt 14 dní, které chceme strávit na Koh Samui a Ko Tao a poslední 2 dny na Phuketu. Je na těchto ostrovech nějaký opravdu "must see" , co není uvedeno v průvodcích. Něco, co vás dostalo?

3) Při cestě zpět máme asi 20 hodin na přestup v Dauhá, stojí za to vylézt z letiště a podívat se po městě sám nebo s tou prohlídkou, co organizuje QA.

Díky za odpovědi

0

1) Ano.

2) Google / motorka bez mapy

3) Zařiďte si víza předem a projděte si Dauhá sami :) určitě doporučuji. Vše potřebné jak k městu, tak vízům najdeš zde https://www.cestujlevne.com/pruvodce/katar

0 Citovat

nebud nervozny, dovtedy mozno Qatar Airways uz ani nebudu podla aktualnej situacie ... ale nie, uzi Thajsko a Katar :) rovnake kombo zvladla moja sestra, co predtym bola tak na Rhodose all inclusive

0 Citovat

Ahoj, díky za info. Doufám, že QA ještě měsíc vydržej.

0 Citovat

Ahoj aj ja dufam ze vydrzia... kedy letis? My letime 19-30.7 TXL-HKT

0 Citovat

Co to je QA?

0 Citovat

Letíme 1-17.8, Qatar Airways.

0
6 reakcí