Ahojte,prednedávnom som v rámci tarifnej chyby kúpil letenky z Amsterdamu do Peru. Kupoval som priamo cez stránky Aeromexico. Dnes som pozeral My trip cez ich stránky a pri Fare rules mám upozornenie:There were problems retrieving the fare rules associated to your itinerary. Please Call us.Čo odporúčate robiť?Ďakujem ;) .

Aeromexico - problém s Fare rules

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

9 reakcí

Ahojte,

prednedávnom som v rámci tarifnej chyby kúpil letenky z Amsterdamu do Peru. Kupoval som priamo cez stránky Aeromexico.

Dnes som pozeral My trip cez ich stránky a pri Fare rules mám upozornenie:

There were problems retrieving the fare rules associated to your itinerary. Please Call us.

Čo odporúčate robiť?

Ďakujem ;)

0

Nic. Pokud si tedy nechceš pročítat podmínky fareu, což nedoporučuji – nudné čtení.

0 Citovat

ahoj nechci zakládat nové téma.

V akci co běžela před 14 dny jsem koupil letenky amstr-cancun s přestupem v mexico city. První várku letenek jsem koupil hned po ránu přes Váš odkaz a posléze přišli letenky od student agency. Druhou várku letenek ,protože byl server přetížený jsem kupoval z jiného portálu a prodejce byl tripsta, nicméně letenky dorazili v pořádku a já začal bookovat hotely transfery do amstru apod.

dnes mi z tripsty přišel tenhle mail

We would like to inform you that there is a schedule change by the airline company for your booking F79588734 .

The flight from Amsterdam to Cancun has been changed as following:

AM 026 R 07NOV 2Amsterdam Mexico 2225 0330 08NOV

AM 539 R 08NOV 3Mexico Cancun 0605 0915 08NOV

We kindly ask you to contact us, either by phone or email, to confirm the new flight schedule.

If, by any chance, the new flight schedule meddles with your plans, please inform us accordingly, so we can contact the airline company and request additional alternative flights or a full refund for you.

Please note that it is very important to receive your call or reply by 28jun, so we can process your request on time.

Should you require any further information we can be contacted on +420 228881920. Our Customer Service team operates 24 hours a day, 7 days a week. For urgent inquiries please contact our call center.

chápu to tak, že prodali víc letenek a teď se to snaží přeházet ? Samozřejmě jsem jim hned odepsal, že si to nepřeju a milion důvodů proč trvám na původním termínu. ( zatím neodepsali)

Chci se tedy zeptat co můžu očekávat a na co mám právo. Samozřejmě jsme chtěli jet spolu jako skupina - pokud by nám nevyšli vstříc (což nevím zda-li mají právo) a my bychom odstoupili a požadovali peníze zpět - vrátí nám je i za zpáteční letenku cancun-amstr ?

předem díky za slušné a konstruktivní odpovědi

0 Citovat

Defacto buď přijmeš jejich nabídku nebo ti vrátí peníze. Jak moc se lety liší?

0 Citovat

Vzhledem k tomu, že jsi kupoval přes Tripsta, tak máš dvě možnosti - souhlasit se změnou nebo si nechat vrátit peníze - vrátí Ti za celou rezervaci samozřejmě.

0 Citovat

Nechce sa mi zakladat nove vlakno, tak to dam sem. Este v auguste AM zmenilo let z MEX do AMS o hodinu skor a tym padom mi zmenili vecerny let z GUA do MEX na 13:40. Moc sa mi to nepozdavalo, ale neriesila som to, lebo mi bolo jasne, ze mi ten povodny let nedaju kvoli nedostatocnemu casu na prestup (1:15). Teraz som zacala dovolenku planovat a uvedomila som si, ze nutne potrebujeme v Guatemale stravit o den naviac :) Tak som sa len tak zo zvedavosti pozrela na stranku AM a vsimla si, ze ten moj povodny vecerny let tiez posunuli o polhodinu skor a tym padom uz je cas v MEX na prestup. A tiez som si vsimla, ze rovnake spojenie leti aj o den neskor v sobotu s priletom do Amstru v nedelu o 17:00. A do Prahy nam to leti v nedelu o 18:45. Vravim si - to by bol ideal. Stravime v Guatemale o den naviac a v Amsterdame nemusime riesit ubytko (ak to stihneme :)). V duchu ceskeho prislovia lina huba hole nestesti, som im napisala. Najprv som to hrala na ten svoj povodny let, ale nakoniec som dodala, ze by som vlastne bola najradsej keby mi cele to spojenie posunuli o den neskor :) O asi 5 hodin mi uz vola nejaky pedro, ze ked chcem tak mi to zadarmo daju na tu sobotu a dokonca mi posunuli este aj let z MEX do GUA , tak aby sme na letisku cakali o 2 hodiny menej.

Musim priznat, ze som z toho bola dost zaskocena. Je to standardna situacia? Lietam malo a hlavne lowcostmi, takze to neviem posudit. A ak nie, tak aky maju dovod mi to zadarmo prebookovat? Myslite, ze ten piatocny let je atraktivnejsie, alebo maju nejak "nerovnomerne" obsadene lietadla (bolo to kupovane v tej chybe a spojenie, ktore mi ponukli sa za tu cenu nedalo kupit)? Myslite, ze to ma nieco spolocne s tym, ze som v Delta Sky Miles programe (mam tam 0 mil, nedavno som ho zalozila), lebo v maile od pedra hned pod cislom rezervacie velkym svietilo: SILVER DELTA ELITE *. Dik za nazory :)

0 Citovat

Štandardné aerolinky nie sú až také hovädá a keď sa slušne opýtaš a máš na to rozumný dôvod - a zároveň s tým nemajú oni nejaký problém - vyššie náklady / plnšie lietadlo... tak vpodstate nemajú dôvod nevyhovieť, ak za tým nevidia nejakú tvoju snahu s tým vydrbať a zaplatiť menej za viac :)

Hlavne je tá zmena spôsobená ich zásahom a spôsobila tebe problémy s itinerárom, tak by to bolo od nich dosť chrapúnske nechať ťa v tom. Využiješ rovnakú službu akú si si kúpila, nechceš nič naviac ani nič naspäť. Si spokojná a ešte si sa o to podelila s ostatnými, oni nič neprerobili - win win.

0 Citovat

Začnu odzadu:-) silver není nic, z toho Pedro na zadek nepadnul. Na druhou stranu i mě překvapila vstřícnost a operativnost AM. Nebyl problém předem domluvit seating i pro spolucestovatele, kteří neměli nárok , na oba krátké legy upgrade do business, i během letu vše ok. Tedy proč ne...

0 Citovat

Tak to u nich asi nebude nic vynimocne, ale velmi milo to prekvapilo :)

0 Citovat

Ještě jinak obecně páteční lety jsou vytíženější než so/ne a hlavně zajímavější tím, že jimi lítají business cestující, tedy mnohem lépe platící.

0
9 reakcí