Dobrý den,chtěl bych letět z Malajského Kuala Lumpuru do Laosu a pak dál busem až do Kambodži, mám otázku ohledně povolení po vstup:  je nutné mít při vstupu kromě víza i zpáteční letenku, jak to je např. na Bali? Děkuji, Dan .

Zpáteční letenka při vstupu do Laosu

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Dobrý den,

chtěl bych letět z Malajského Kuala Lumpuru do Laosu a pak dál busem až do Kambodži, mám otázku ohledně povolení po vstup:  je nutné mít při vstupu kromě víza i zpáteční letenku, jak to je např. na Bali?

Děkuji, Dan

0

podla Timaticu sa vyzaduje bud spiatocna letenka, alebo doklad o dalsej destinacii:

Passengers not holding onward/return tickets or other acceptable evidence of onward/return travel may be refused entry.

na Bali to je inak ako v Indonezii?:))

0 Citovat

Byla jsem v Laosu loni touto dobou a nikdo po mně žádné zpáteční letenky nepožadoval. Co ale chtěli, byla průkazová fotka a hotovost, na to mysli, ušetří Ti to potom čas.

0 Citovat

ono skor ide o to, ako to budu kontrolovat v KUL

0 Citovat

Při vstupu do země s největší pravděpodobností nikdo letenku nebude chtít vidět, ale mohli by ji chtít vidět při check-inu v KUL. U některých zemí (třeba Filipíny) je tato pravděpodobnost vysoká, někde malá - třeba do Indonésie (u Laosu nevím). Pak by měla stačit i jiná letenka ze sousedních zemí někam jinam, ale pokud by byla za mnoho měsíců, nemuselo by to stačit. Pokud chceš mít jistotu, udělej si rezervaci a zadej platbu převodem, který neprovedeš (přes web, kde to jde, rezervace pak propadne). V nejhorším, když letenku mít nebudeš a budou ji chtít, rychle koupíš nějakou levnou, která propadne.

0 Citovat

Děkuju všem za informace.

0
5 reakcí