Zdravím, letíme s Ryanairem do Atén. Dostaneme se do salonku Mastercard nebo je jak v Praze na jiném terminálu? Díky .

Salonek Bratislava

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Tak hlavně z Bratislavy se nelétá nikam, kde by člověk začal mít během letu hlad, když se nají před letem v salonku. :) 

0 Citovat

Zda cestovatelia,

Z dôvodu zmeneného wizzair letu sa už (minimálne tento rok) nechystám na BA letisko a ostali mi 3 vouchre na vstup do BA saloníka.

Ak by mal niekto záujem, tak ponúkam za 12€/ks (píšte do správy), s platnosťou do konca roka, t.j. 31.12.2022

Oficiálna cena za vstup bez akejkoľvek karty, je aspoň podľa ich webu, za poplatok 30€.

 

 

1 Citovat

Které české MC World mají vstup zdarma, má vyzkoušeno někdo? 

0 Citovat

Podle mě žádná, ale zkušenost s bratislavským salonkem naštěstí nemám.

0 Citovat

MBank šla, ale už nejde, zatím neověřeno, jestli je to chyba nebo nová vlastnost.

0 Citovat

Mám za to, že tam ještě během Covidu někdo používal MC World od RB. 

Ale v souladu s přechodem bank na VISA KK nebo neprémiové MC se domnívám, že už takovou kartu dnes nikde neseženeš.

0 Citovat

Na webu salónku píšou, že 'některé' jdou. Které? Babo raď. 

0 Citovat

@JV - Tak ten nápis na webu (i roll up na místě) tam byl stejný už v roce 2016, kdy se tam dalo dostat právě s MC World od RB či mBank a tuším, že i se zlatou MC z Equa a určitě i se spoustou dalších karet.

To, že je to tam stále psáno, neznamená, že takové karty se stále vydávají či existují. Z marketingového hlediska je pak určitě lepší napsat "Přijímáme vybrané MC World" než "MC World nepřijímáme"

0 Citovat

Neprošel jsem na ČSOB, mBank, KB, Revolut, Curve. Zdarma jen Elite.

Obsluha tragická, když zjistila, že partnerku do salonku za 18 euro nevezmu, tak odvětila slovy 'že to by u ní neprošlo'.

Pak jsem dostal pojeb, že si moc dlouho opékám paniny. 

2 Citovat

A co bys tam proboha za 18 euro pro partnerku dostal? Já bych tam nešel ani zadarmo s tím jejich přístupem. A to mám PP i Elite. Jsou to fakt tragédi. 

0 Citovat

Paniny... :D věděl jsem, že za to nebudu platit ani korunu, chtěli jsme zkusit jestli proklouzneme zadarmo. Nakonec mě akorát nasrali ty kecy, že přítel paní recepční se chová k ní lépe než já k partnerce, protože ji vezme do salonku. 

0 Citovat

takova tmavovlasa dlouhovlasa ctyricatnice na recepci Caproni lounge v Bratislave je zarukou nejedne podivne poznamky, myslim je to nejaka reinkarnovana dozorkyne z veznice. Ja na ni narazim nekolikrat do roka a pokazde si vymenime nekolik "vrelych slov", ale nakonec se nejak dohodneme. Posledni zazitek ve skupine 7 lidi, z toho 2 deti 2 a 5 let. Ja PP s hostem zdarma cajk, zena s CSOB Premium MC WE neprosla, prej tam maj nejake zmeny a maji to napsano vepredu - nic napsano nebylo - tak sla na svuj PP s hostem zdarma. Deti do 3 let mely byt zdarma, taky pres dozorkyni neproslo. Kamarad KB sphere VIP ci jak se karta jmenuje - neproslo. Nechala se ale obmekcit a na muj LK dalsiho pustila a zbyle jedno ci 2 osoby pustila za platbu - uz nevim kolik to bylo, ale jiste to bylo vic nez konzumacka nasi skupiny v lounge, kde krom panini, croisantu, kavy a tatratea a hnusneho slovenskeho vina neni nic. OK, neco navic tam je, jako gin, vodka, sladke vody z postmixu, ale uz jsem skoro vse vycerpal.

1 Citovat

Nabudúce odporúčam potraviny Delia na konci terminálu vo verejnej časti. Pečivo, paštéty aj plzničku majú, rovnako aj posedenie pri stole:) Zostanete ušetrení od traumy salóniku Caproni:)

5 Citovat

Co si tak spominam, na tom letisku je viacej specialistov od security az po 50m jazdu busom :)

1 Citovat

Aktuální info-myslím že to zrovna byla ta protivná obsluha o které pár lidí už psalo..

-mám více karet které splňují vstup takže jsem vzal rodiče a v pohodě..jedná karta byla I na manželku, která nebyla pritomna..takže možná kromě Vídně jediný salónek kde s tím není problém... obrovské plus

-velke mínus-poprve se mi stalo že mi řekli že letadlo odlita více než za dvě hodiny a po dvou hodinách přišli ať jdeme.. a to přesto že hlásili zpoždění letadla přes dvě hodiny...ano vím že to je vstup je často omezen délkou..ale zatím že všech desítek salónku se mi to stalo poprvé... navíc bratislava je celkem bída.. 

- nabídka- je větší výběr vín..cca 3-4 druhý z každého.. panini jako vždy... průměrná polévka..dokonce i malé chlebíčky..ale v 18 jen zbytek a pak už nedali další.. nějaké saláty croisanty..prostě to co jindy...

-souhrn - nabídka pod průměr. Mají nové sedačky...ty dvě hodiny dost záleží asi na obsluze..akceptace karet od hostů kteří nejsou přítomni může být velké plus...

Poznámka-sranda je že často se nedostanete do salónku dříve než 2 hodiny před letem-security může být zavřená..tzn něco kolem 1.5 hodiny čistého času...ale když už tam jste tak vás hned po 2 hodinách vyhodí...

 

0 Citovat

Pojdeme za 14 dni.Ale az okolo osmej vecer ( odlet o 10 do KUN), tak som zvedavy ci tam este nieco bude na jedenie. Skor myslim, ze uz nic.

0