Ahoj cestovatelé, zkoumám možnosti, jak se co nejvýhodněji dostat do VIP salónků a není mi jasný program priority pass. Pročetl jsem mj. čánek http://cestujlevne.com/letistni-vip-sal ... aze-vidni/, kde se uvádí, že se základním členstvím v PP je nárok na slevu 50 % pro sebe a doprovod. Nicméně na webu PP nic takového nevidím, naopak tam píšou, že se platí plná cena (27 USD) pro sebe i doprovod. Tak vlastně moc nechápu, k čemu ten program je (když jsem šel někde "naslepo" do VIP, tak mi tam pustili bez PP za obdobný poplatek). Druhá věc je, jak se k PP rozumně dostat v ČR. Pochopil jsem, že některé banky dávají to základní členství ke kartám (pak ale moc nerozumím, jestli to k něčemu je, viz výše) a u některých (Erste premier) jsou 4 vstupy ročně zdarma (to ale asi platí jen pro držitele?). Nějaké vstupy "zdarma" jsou i k Diners club, ale tam je zase roční paušál, který moc výhodný není. Zatím mi nejlepší přišla Erste, ale tam je opruz s podmínkami vedení. Máte nějaké tipy? Co používáte vy? Díky .

Priority pass

Založil(a) ve fóru Trip reporty z letu

Však to Eremi taky byl vtip :-) Že ty držíš bezmasou dietu po vánocích.

0 Citovat

Nevypadalo to :) Kdy letis?

0 Citovat

Kutnik šopa. To je zájmu. Zrovna mi i Cali píše, kdy to mám. Tak 5.2. v 11 hod z Prahy. Nechceš se přidat Eremi. Je to pátek. Aspoň se seznámíme :-). Vy si můžete udělat s Calim pěkný den v Ostravě a navštívit Stodolní. Třeba to tam bude zrovna otevřené :-))

0 Citovat

Tak dnes dorazil prodloužený bezplatný PP i fyzicky. Tedy za ty prachy u mě dobrý:-) Kdyby se dalo cestovat, tak přímo zlatý:-) Jen upozorňuji milce, že to prodloužení je vidět měsíc před expirací. U mě to je 29.1. a v app i na webu se to objevilo přesně 29.12. a to je i na dopisu.


1611224318101.jpg

0 Citovat

Ja jeste nemam ani ten origo a ani ten replacement. Lec do prvniho sal9nku stejne daleko....

0 Citovat

kluci, kupoval jsem tenkrát PP přes nějakej VISA odkaz za 315usd (pro mě dobrá cena) a zajímalo by mě zda při renew, mi budou účtovat stejnou částku nebo už tu originální co teď mají na webu? díky za info, jejich customer service je strašnej.

0 Citovat

Nějaký rok už PP nemám, ale mě naúčtovali další rok hezky za plnou bez bonusů.

0 Citovat

tak uz jsem s nima byl v kontaktu, je to tak. Tak jsem ihned zrusil a kaslu na ne, musim rict, ze se mi teda vubec nevyplatil...

0 Citovat

Za tyhle prachy se vzhledem k době ani nedivím.

0 Citovat

Hodně záleží kde a jak často člověk letí. Já se dostal asi na průměr 150kč vstup. Mnohdy člověk nedostane ani to klidnější místo natož občerstvení. Jindy tam přečká celou noc, nají se, osprchuje a hodí do nálady.

0 Citovat

Jo do nálady se hodím vždycky, to zase jo.

0 Citovat

Ja se dostal na £3 za vstup.

 

0 Citovat

U mě ve spoustě případů to bylo jen "vem colu, jeden sendvič a utíkej na gate" :D Takže by bylo lepší si to rovnou koupit v nějakym automatu :D 

0 Citovat

My jsme naposled plenili salonek na Malte v listopadu, obsluha koukala😂. Deti maji hodne pozadavku....

0 Citovat

Jinak pokud by někdo toužil kromě klasického, resp. unlimited, tak přátelé z cestovatelského čarodějnictví umí i roční Priority standard se dvěma free vstupy za 35 USD, další návštěvy pak za 32 USD. Vyzkoušeno v praxi;)

0