Zdravím cestovatelé,     máme v plánu s rodinou vyrazit na Vánoce do Thajska, letenky do Bangkoku už máme bude nás 8 a tak trochu řeším kam z Bangkoku vyrazit. Máme stopover v Pekingu přes 14 hodin, takže asi někam vyrazíme, ale nevím kam vyrazit v Thajsku. Doporučíte spíše Phuket, Krabi nebo něco jiného? Když bych to měl shrnout očekáváme od dovolené trochu dobrodružství nějaké výlety, ale nevyhledáváme párty a noční divočinu, to bych si nechal pro jinou skupinu :) Ubytování mám v plánu sehnat přes AirBnb, ideálně nějakou vilku s bazénem, ale prozkoumám i nějaké větší hotely. Pokud někdo z Vás byl na takové rodinné dovolené, tak jakou destinaci v Thajsku byste doporučili pro takovou skupinu? :) Ještě možná jeden dotaz, ale ten si tu najdu, v Pekingu nás pustí z letiště bez víza pod 24 hodin když poletíme z Vídně? .

Thajsko - Vánoce s rodinou

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Zdravím cestovatelé, 


    máme v plánu s rodinou vyrazit na Vánoce do Thajska, letenky do Bangkoku už máme bude nás 8 a tak trochu řeším kam z Bangkoku vyrazit. Máme stopover v Pekingu přes 14 hodin, takže asi někam vyrazíme, ale nevím kam vyrazit v Thajsku. Doporučíte spíše Phuket, Krabi nebo něco jiného? Když bych to měl shrnout očekáváme od dovolené trochu dobrodružství nějaké výlety, ale nevyhledáváme párty a noční divočinu, to bych si nechal pro jinou skupinu :) Ubytování mám v plánu sehnat přes AirBnb, ideálně nějakou vilku s bazénem, ale prozkoumám i nějaké větší hotely. 


Pokud někdo z Vás byl na takové rodinné dovolené, tak jakou destinaci v Thajsku byste doporučili pro takovou skupinu? :) Ještě možná jeden dotaz, ale ten si tu najdu, v Pekingu nás pustí z letiště bez víza pod 24 hodin když poletíme z Vídně?

0
0 reakcí