Chystame se za tyden do Andalusie. Mam rad pestrou dovolenou a tak bych chtel prolozit navstevy historickych pamatek a konvencnich muzei s obrazy a keramikou necim akcnejsim. Muzete mne dat tipy na zabavni parky, 3D kina, aquaria, kryte verejne bazeny, technicka muzea, jina zabavnejsi muzea (hracky, auta, letadla, kuriozity), jeskyne, podzemni bunkry atd ... ve mestech Malaga, Cordoba a Sevilla?Vim zatim o: Delfinarium v Malaze a Zoo v Cordobe. .

Andalusie - světská zábava (3D kino, zabavni parky, bazeny, zoo atd.)

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Chystame se za tyden do Andalusie. Mam rad pestrou dovolenou a tak bych chtel prolozit navstevy historickych pamatek a konvencnich muzei s obrazy a keramikou necim akcnejsim. Muzete mne dat tipy na zabavni parky, 3D kina, aquaria, kryte verejne bazeny, technicka muzea, jina zabavnejsi muzea (hracky, auta, letadla, kuriozity), jeskyne, podzemni bunkry atd ... ve mestech Malaga, Cordoba a Sevilla?


Vim zatim o: Delfinarium v Malaze a Zoo v Cordobe.

0

my jsme byli v Andalusii minulý týden a můžu doporučit Caminito del Rey, krásný zážitek :) cestou je Lobo Park, kde mají spoustu vlků - lze tam jít i na prohlídku :) https://www.nebudvorvan.cz/2019/...alagy.html

0
1 reakce