Ahoj, travil sem ted par hodin brouzdanim po dovolenych na DE portalu (ab-in-der-urlaub) protoze se dobre domluvim nemecky a trpim chronickou neduverou v cokoliv ceske (krome cestujlevne a plzenskeho piva  .

Zajezd z Nemecka pres CZ portal (dovolena) a DE portal

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

1 reakce

Ahoj,

travil sem ted par hodin brouzdanim po dovolenych na DE portalu (ab-in-der-urlaub) protoze se dobre domluvim nemecky a trpim chronickou neduverou v cokoliv ceske (krome cestujlevne a plzenskeho piva smiley). Jen tak pro srovnani sem si hodil par hotelu ve stejnem terminu (Drazdany pristi vikend 11.7.2014) do "dovolene" v sekci Nemecke CK a dosel sem k tomu (samotneho me to prekvapilo) ze cena se v podstate shoduje.

Na prvni pohled se zdal nemecky portal levnejsi (nasobil sem kurzem 27.5 za euro), ale pro dohledani korektni ceny na dovolene je nutne prokliknout se do "Terminy" a pak vetsinou dojde k aktualizaci (v mem pripade snizeni) ceny na ceskou uroven (myslim ze to je delane ne-online synchronizaci dat a tim ze ceny diky last minute terminu v case klesaji).

Muj vzorovy hotel (Hotel Santa Marina, Agios Nikolaos) s patecni odletem a snidani, stal:

Nemecky portal: 9 625 czk
Dovolena: 9 815 czk

Nicmene dovolena jeste nabizi bud parking zadarmo (koukal sem na stranky letiste ze nekryte parkoviste stoji 15euro) a nebo student agency dopravu - kdy k tomu prictu tenhle bonus, tak mi vychazi o cca 200kc levneji zajezd od Dovolene.

Jinak nebudu hodnotit nabidku DE a CZ cestovnich kancelari, o tom at si udela obrazek kazdy sam, ja urcite letim letos z Nemecka smiley

0

Je to tak, princip je v tom, že Ck dávají cca 5-7% z ceny zájezdu prodejci a je jedno, jestli je z DE nebo CZ.

0
1 reakce