Ahoj, uz par tydnu resime s partou kam na podzim - v zasade zvazujeme 2 moznosti - bud vychodni pobrezi Afriky - Zanzibar, Seychelly, Madagascar nebo Mauricius a nebo vyuzit aktualni akci KLM na jeden z Karibskych ostrovu. Mate uz nekdo tyhle oblasti procestovane - respektive je nejaka z tehlech destinaci lepsi nez ostatni? Napr. z Karibiku jsem trochu nesvuj - zatim sem o nikom neslysel ze by se vratil uplne nadseny a chtel se tam vratit znova - jako napriklad od Seychellach nebo Madagascaru. Ja sem byl z Karibiku akorat na Kube a Floride, ale to nepocitam mezi standardni destinace s Karibskou atmosferou. díky .

Kam na podzim - Afrika nebo Karibik

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

1 reakce

Ahoj,
uz par tydnu resime s partou kam na podzim - v zasade zvazujeme 2 moznosti - bud vychodni pobrezi Afriky - Zanzibar, Seychelly, Madagascar nebo Mauricius a nebo vyuzit aktualni akci KLM na jeden z Karibskych ostrovu.
Mate uz nekdo tyhle oblasti procestovane - respektive je nejaka z tehlech destinaci lepsi nez ostatni? Napr. z Karibiku jsem trochu nesvuj - zatim sem o nikom neslysel ze by se vratil uplne nadseny a chtel se tam vratit znova - jako napriklad od Seychellach nebo Madagascaru. Ja sem byl z Karibiku akorat na Kube a Floride, ale to nepocitam mezi standardni destinace s Karibskou atmosferou.
díky

0

Ahoj, Karibik je dost široký pojem, mám jej trochu projetý, ale srovnávat jej s východní Afrikou vůbec nejde, je to o něčem úplně jiném. Karibik mohu doporučit, asi nejvíce se mi líbila Dominika, Montserrat a Granada. Záleží na tom, kolik máte času a kolik chcete do toho investovat peněz.

0
1 reakce