Ahojte, moc bych ocenila rady zkušenějších. Chystáme se na pár dní do Šanghaje. Co se týká města, nemáme s itinerářem problém. Ale před odletem zpátky domů bychom chtěly vyrazit na tři dny někam do přírody za město. Všimla jsem si, že na západ od Šanghaje je spousta jezer a jiných vodních ploch a toků. Máte někdo zkušenosti, kde se tam ubytovat a co vidět? Raději než moderní zástavbu bychom rády přírodu, chrámy, zahrady apod. Jen pro úplnost - jsme tři holky, budeme tam v prosinci a půjčovat si auto v plánu nemáme. Moc díky za tipy  .

Okolí Šanghaje

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Ahojte,

moc bych ocenila rady zkušenějších. Chystáme se na pár dní do Šanghaje. Co se týká města, nemáme s itinerářem problém. Ale před odletem zpátky domů bychom chtěly vyrazit na tři dny někam do přírody za město. Všimla jsem si, že na západ od Šanghaje je spousta jezer a jiných vodních ploch a toků. Máte někdo zkušenosti, kde se tam ubytovat a co vidět? Raději než moderní zástavbu bychom rády přírodu, chrámy, zahrady apod. Jen pro úplnost - jsme tři holky, budeme tam v prosinci a půjčovat si auto v plánu nemáme.

Moc díky za tipy smiley

0

ahoj, my budeme v Sanghaji v polovine listopadu. Vlakem se pak premistujeme do mesta Hanghzou.
http://www.china-mike.com/china-tourist ... /hangzhou/

Podivejte se a zkuste posoudit, jestli byste si udelaly na par dni vylet do tohoto mesta:-)

Lu.

0 Citovat

Hangzhou je moc hezky, ale prece jen je to jezero u mesta..

Co se tyce vyletu vic do prirody, da se podniknout cesta na Zlutou horu - Huangshan. Je to docela streka, ale lidi tam jezdi normalne ze Sanghaje. Da se tam dostat vlakem (nocni, 11 hod), busem (cca 7 hod) i letecky. Ale je vetsinou potreba tam prespat, alespon jednu noc, vystup chvili trva smiley

0 Citovat

Moc díky za tipy, mrkneme na to smiley

0 Citovat

Ahoj cestovatelé, v Šanghaji jsme byli v červenci 2015, pokud by vás zajímaly nějaké postřehy, mrkněte na můj web. Doporučuji Žluté hory, byla to nádhera a ze Šanghaje se tam dostanete autobusem za 6 hodin http://fijalka.cz/cina-zlute-hory/. Další možností je třeba městečko Zhouzhuang, které se říká čínské Benátky.

0
4 reakce