co je v Benátkách považováno za centrum města? San Marco, San Polo či jiná čtvrť? děkuji.. .

Benátky - San Marco nebo San Polo?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

co je v Benátkách považováno za centrum města? San Marco, San Polo či jiná čtvrť? děkuji..

0

Neměl by někdo nějakej typ na ubytování v Benátkách za slušnou cenu??

0 Citovat

Presne, Mestre je najlepsia volba. Za mna mozem odporucit hotel Aaron. Bus stoji kusok od vchodu, aj vlakova stanica nedaleko.

0 Citovat

V Mestre je levný kemp, dá se tam bydlet v takových chatkách. Nic luxusního, ale čisté a na přespání dostačující, k dispozici je i velký bazén. K nádraží v Mestre je to cca 20 minut pěšky, případně tam jezdil i nějakej bus. Za noc pro dva jsem tam dal v létě něco lehce pod 20 eur.

http://www.booking.com/hotel/it/camping-village-jolly.cs.html

0 Citovat

Já jsem bydlel na tom poloostrově, který končí na Punta Sabbioni. Ideální zejména pokud jedeš do Benátek autem. Ráno se dá dojet na Punta Sabbioni, zaparkovat za cca. 7EUR na den co si pamatuju a do Benátek lodičkou. Pokud si koupíš celodenní lístek na tu lodní dopravu po Benátkách, je to v ceně.
Některé dny jsme se pak lodí stavili i na ostrovech Murano/Burano.

0 Citovat

Zdravim. V prvnim tydnu v listopadu mam prestup na letisi Marco Polo, kde pristanu v noci kolem 23hod a rano v 8 letim opet dale. Vzhledem k tomu, ze hotel je docela drahy a je to opravdu jen na par hodin, napadla me trochu "punk" myslenka - myslite si, ze se da zacatkem listopadu prespat nekde venku? Nekdo osobni zkusenosti? Napr ve spacaku. O letisti jsem cetl, ze se v klidu vyspat neda, protoze stale budi uklizecka nebo nejaka ochranka. Diky. smiley

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

0
5 reakcí