Dobrý den, neměl by prosím někdo tip na nějaké slevové kódy apod., které by mi pomohly snížit cenu za jednu noc v Miláně (v létě)? Předem moc děkuji .

Tipy na slevové kódy/nabídky

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

7 reakcí

Dobrý den,
neměl by prosím někdo tip na nějaké slevové kódy apod., které by mi pomohly snížit cenu za jednu noc v Miláně (v létě)?

Předem moc děkuji

0

To spis musis investovat hodne casu do hledani, jestli chces nejak vyrazne usetrit.. Slevove kody vetsinou byvaji na vic noci nebo drazsi hotely - asi bych zacal tim, ze bych si zkontroloval jak velke slevy jsou LM a zkusil ukoristit nejaky dobry deal tesne pred odletem..

0 Citovat

Venere nepomůže?

0 Citovat

záleží kolik hodláš zaplatit, já jedu do Milána příští středu, a za třílůžák i s měštskou daní jsem platil 80 éček - to víš od 1.5. do 31.10 je tam Expo, takže už i tak drahé hotely podražily - já bukoval přes otel.com na facebooku je 7% sleva..... takže hodně štěstí
Jestli chceš bydlet někde okolo Milána tak něco oklo 40-50 éček seženeš, ale zase doprava tam a zpátky........

0 Citovat

Ahoj, radio mě bombarduje reklamou na eurovíkendy od Alegrie. Za 1290 Kč nabízí 3 dny v hotelu pro 2 na 120 místech po Evropě.

https://www.firmanazazitky.cz/eu...nd-pro-dva

Na první pohled to vypadá docela lákavě. Je tam dost lokací v Británii i Itálii. Podstatným kazem na kráse je nutnost si v hotelu zaplatit snídani a večeři. Po jejich započtení to vychází hůř, než ty samé nabídky na Bookingu. NEBRAT.

0 Citovat

Je to nabídkový systém hotelů, kde je velmi výhodná cena ubytování, která je uměle oddělená od ceny polopenze s níž tvoří ucelený balíček.

Mě to přijde dost nezajímavé. V rychlosti jsem se podíval na 3 hotel Amadeus v Budapešti kde cena balíčku pro 2 osoby/noc vč. polopenze je cca 2100,- Kč a přes booking.com bez stravy je 1100,- Kč totéž 4 Londýn hotel Corus Hyde park balíček cca 5.000,- Kč a booking.com bez stravy 2.750,-Kč.

Navíc je celý koncept možná v rozporu s naší legislativou, kde je zakázáno vázat prodej jednoho druhu zboží či služby na prodej dalšího. A rozhodně bych tuto službu nevyužil, protože používá podobný model prodeje, jako šmejdi s dekama apod. pro důchodce.

0 Citovat

To jsem si myslel. Jen jsem si říkal, že třeba v případě velkoměst v Anglii nebo Itálii by to mohlo vycházet trošku zajímavěji.

Upravuji původní post.

0 Citovat

Tak hlavně celá firmanazazitky.cz jsou šmejdi sami od sebe:)

0
7 reakcí