Hotels.com nabízí nyní slevové kupóny. Nutné uplatnit do 28.6.2015 pro ubytování do konce tohoto roku. De facto se vyplatí až ten poslední na 5 nocí, pokud využíváte Hotels.com rewards. 2 nights: Save 5%. SUMMER2NTS 3 nights: Save 8%. SUMMER3NTS 5 nights or more: Save 12%. SUMMER5NTS Pokud jste členem věrnostního programu Qatar Airways Privilege Club, potěší nyní akce s Rocketmiles.com, kde získáte za každou noc, kterou přes ně zabookujete 1-5 tisíc mílí do věrnostního programu Qataru. Nyní navíc přidají ještě 5000+ mílí za první bookovaní. Obdobná nabídka je od www.kaligo.com, kde získáte až 10 000 mil při bookování ubytování. Výhodou věrnostního programu Qatar Airways je to, že při využívání bonusových letenek za míle nedoplácíte nehorázně vysoké "poplatky" jako u ostatních aerolinií - one way letenka z Bangkoku do Vídně nás tak přes míle přišla na 977 Kč celkem pro 2 lidi. Více o akcích Kaligo a Rocketmiles jsou přímo na jejich webu. .

Hotels.com kupón a bonusy pro Qatar Airways Privilege Club

Založil ve fóru Tipy na ubytování

1 reakce

Hotels.com nabízí nyní slevové kupóny. Nutné uplatnit do 28.6.2015 pro ubytování do konce tohoto roku. De facto se vyplatí až ten poslední na 5 nocí, pokud využíváte Hotels.com rewards.

2 nights: Save 5%.
SUMMER2NTS
3 nights: Save 8%.
SUMMER3NTS
5 nights or more: Save 12%.
SUMMER5NTS


Pokud jste členem věrnostního programu Qatar Airways Privilege Club, potěší nyní akce s Rocketmiles.com, kde získáte za každou noc, kterou přes ně zabookujete 1-5 tisíc mílí do věrnostního programu Qataru. Nyní navíc přidají ještě 5000+ mílí za první bookovaní. Obdobná nabídka je od www.kaligo.com, kde získáte až 10 000 mil při bookování ubytování. Výhodou věrnostního programu Qatar Airways je to, že při využívání bonusových letenek za míle nedoplácíte nehorázně vysoké "poplatky" jako u ostatních aerolinií - one way letenka z Bangkoku do Vídně nás tak přes míle přišla na 977 Kč celkem pro 2 lidi. Více o akcích Kaligo a Rocketmiles jsou přímo na jejich webu.

0

No jedina nevyhoda rocketmiles.com a kaligo.com je ta, ze obvykle je ubytko nesmyslne prepalene smiley Tzn. ani se zapocitanim mil se v zadnem pripade nakup nevyplati - je to jenom muj postreh a kalkulace - jestli nekdo mate nejaky dobry system jak na to vydelat, tak sem s nim smiley

0
1 reakce