Hledám tipy na dovolenou. Termín: přelom srpna/září. 2-3 týdny. Místo: Asie. Trocha cestování, ale i moře. Sólo cesta. Někdo něco, prosím? Díky. .

Hledám tip na dovolenou. Poradíte?

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Hledám tipy na dovolenou. Termín: přelom srpna/září. 2-3 týdny. Místo: Asie. Trocha cestování, ale i moře. Sólo cesta. Někdo něco, prosím? Díky.

0

Co Vietnam?


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

Díky. Na FB jsem získala tyhle tipy: Vychodni pobrezi Malajsie, jizni Vietnam, Sri Lanka, Kambodza, Korea - ostrov Jeju, Andamanské ostrovy. Je tam toho zkrátka moc. smiley. Zvažuju ještě Japonsko, případně návrat na Taiwan.

0 Citovat

Jedine kde jsem z tehlech destinaci byl jsou Andamany a zrovna v srpnu je chcanec v nejlepsim - sice nerikam ze to je showstopper, ale vzhledem k tomu co Andamany nabizi bych je urcite v rain season nedoporucil.. Naopak Jeju je pry o letnich prazdninach super, ale to mam z druhe ruky..

Kazdopadne pres leto mi pride skoda kodrcat se nekam kde chcije (a tim myslim opravdu chcije, ne ty nase letni desticky) - kdyz je v Evrope tak krasne smiley Ale chapu ze ne kazdy muze vypadnout na tri tydny v zime z pracovnich / skolnich duvodu..

0 Citovat

Co třeba Sulawesi v Indonesii - Bunaken, Tana Toraja, Tomohon a Togean Islands - plus další ostrovy. Ale Bali bych vynechala.

0
4 reakce