Ahoj, chceme koupit letenky do Teheránu.........a procestovat serverní oblast-kolem Tabrízu. Je to do konce března.......potřebuji poradit.........bude tam sníh? Teploty mají být kolem 10 přes den a 0 v noci...jsem si našla Byli jsme na začátku března v Uzbekistánu a šlo to..........ale to byly roviny Nebyl tam někdo v tuto dobu? Dík .

Severní Irán počasí

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj,
chceme koupit letenky do Teheránu.........a procestovat serverní oblast-kolem Tabrízu. Je to do konce března.......potřebuji poradit.........bude tam sníh? Teploty mají být kolem 10 přes den a 0 v noci...jsem si našla
Byli jsme na začátku března v Uzbekistánu a šlo to..........ale to byly roviny
Nebyl tam někdo v tuto dobu?
Dík

0

Ahoj,

2 roky zpatky jsem tam byl konec brezna zacatek dubna. Zalezi jestli chcete jit do hor, tam snih bude. Jinak bych rekl ze na snih spise nenarazite. Pocitej ale s nizkymi teplotami a castym destem. Ale neni problem sednout na bus/vlak a jet se ohrat do Jazdu apod. kde je touhle dobou uz leto v plnem proudu:)
A asi to vis, ale preci jen upozornuju, ze v Iranu zacina zhruba 20. brezna Now Ruz a trva cca 14 dni. Byvaji plne hotely a vyprodane spoje a vubec cela zeme funguje tak napul.
Stastnou cestu a uzijte si to

0 Citovat

No to jsem si neuvědomila...........tak dík za upozornění

když jsme byli naposledy v Iránu, tak přijdeme na 8 k snídani a nikde nikdo......tu noc byla změna času....z letního na zimní, někdy v září......to jsme čuměli......stát se to při odletu, tak nevím

0
2 reakce